samet4747
80+ Platinum
Baya beğenildi aslındaHocam sıfır olacak diye bir şart yok
Birde 2021 leon tasarımı aşırı kötü
Baya beğenildi aslındaHocam sıfır olacak diye bir şart yok
Hayır,
Her türlü araba olur
Genç arabası ama
Hocam o da ben de beğenmedik açıkçasıBaya beğenildi aslında
Leon tasarımını beğenmiyorsa 2019 veya 2020 Civic sedan alsın.Hocam sıfır olacak diye bir şart yok
Hocam yanlış anlamayın ama siz bunlara gemç arabası mı diyorsunuzAudi Q5 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Audi Q5 fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Subaru Outback Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Subaru Outback fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ford Kuga Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Kuga fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Peugeot 3008 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Peugeot 3008 fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ford Ranger Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Ranger fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Peugeot / 2008 / 1.2 PureTech / GT Line / BAYİDEN 2020 MD 2008 1.2 PURETECH GT-LİNE DYNAMİC 130 HP EAT8 sahibinden.comda - 875672711
Peugeot / 2008 / 1.2 PureTech / GT Line / BAYİDEN 2020 MD 2008 1.2 PURETECH GT-LİNE DYNAMİC 130 HP EAT8 sahibinden.comda - 875672711www.sahibinden.com
Peki hocam sizin attığınız Scrirocco mu leon fr miAttigim araba ona göre
Scrirocco ama önerimHocam yanlış anlamayın ama siz bunlara gemç arabası mı diyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam sizin attığınız Scrirocco mu leon fr mi
Yok hocam teşekkürlerFord Ranger tek geçerim ama arkadaşın genç arabası tabirine uyar mı bilemem.
Usta scirocco güvenli bir araba değil. Yani hıza karşı hiçbir araba güvenli değildir. Fakat bu araç özellikle performans için yapılmış. Ağırlığından düşülmesi için kalite ve güvenlikten de düşülmüş. Golf tarzı araçlar daha iyidir derim. Bu arada maddiyat yeterse audi üstüne araç yoktur.Bir arkadaşımın babası arkadaşıma alacak
Benden de öneri istedi
Ben hatchback sevdiğim için seat leon veya vw scrirocco önerdim
Siz ne önerirsiniz her türlü araba olur sedan hatchack vs.vs araba olsun yeter
Bütçeleri 300k
Hocam bende bundan korktum bir tık ,Usta scirocco güvenli bir araba değil. Yani hıza karşı hiçbir araba güvenli değildir. Fakat bu araç özellikle performans için yapılmış. Ağırlığından düşülmesi için kalite ve güvenlikten de düşülmüş. Golf tarzı araçlar daha iyidir derim. Bu arada maddiyat yeterse audi üstüne araç yoktur.
Usta scirocco alıp çocuğu canlı canlı gömmeyelimScrirocco ama önerim
E36 alıp 2jz motor koyması ve bugatti rakibi olması
Hocam bu makineleri yürütebilecek birisi zaten 300K bütçesi varken öneri istemez diye düşünüyorumE30 e36 :40 50 desen
M50b30 ,m60b40, nissan rb30det
Golf serisi gerçekten güzel. Gerek performans olarak gerek güvenlik olarak gerekse yol tutuş kabiliyeti olarak güzel araç. Ama benim önerim ki kendimde öyle yapıcam. Mesela 2018 model bi Volkswagen almak yerine 2013-2014 audi alırım. Bu bi kör bakışı değil. Sana saydığım tüm konularda en üstün düzey araçtır audi. Özellikle güvenlik ve yol tutuşu konusunda hiçbir araç yaklaşamaz açıkcası. İnternette geyik testlerini vs. izlersen anlarsın tam olarak.Hocam bende bundan korktum bir tık ,
Golf 7 nasıl olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta scirocco alıp çocuğu canlı canlı gömmeyelim