Kyrosmurat
80+

- Reaksiyon skoru
 - 42

- Konu Sahibi Konu Sahibi

ya bunu ben Abdullah abiye güvenerek aldım aslında vidyo da görmüştümmarka knk gamepower baya kronik sıkıntılı

ya bunu ben Abdullah abiye güvenerek aldım aslında vidyo da görmüştümmarka knk gamepower baya kronik sıkıntılı
Anlaşma sponsorluk diye bişi var knk açık konuşayım anlaşma olmasaydı abdullah abide önermezdi benceya bunu ben Abdullah abiye güvenerek aldım aslında vidyo da görmüştüm
kanka keşke almadan konu açsaydın iptal edilebiliyorsa iptal et olmuyorsa gelince iade etya bunu ben Abdullah abiye güvenerek aldım aslında vidyo da görmüştüm
açtım zaten klavye öneri diye cevap veren olmadı diye aldımkanka keşke almadan konu açsaydın iptal edilebiliyorsa iptal et olmuyorsa gelince iade et
Kalitesizliği, ürettiği cihazların sorunları vsneden bu kadar kötü iptal etsem de geç gelir bakiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunun bir sebebi varmı ilk defa sizden duyuyorum böyle şeyler
yok ya işte çalışıyorum geceleri yada izin günlerinde valorant felan atmak için aldımKnk sen para biriktirip 2-3 ay içnide yeni klavye arayışına çık elde patlama garantiligame power game booster kısaca game yazandan uzak dur
peki şuan mekanik klavye olarak 1.5k bütçe ile ne önere bilirsinKnk sen para biriktirip 2-3 ay içnide yeni klavye arayışına çık elde patlama garantiligame power game booster kısaca game yazandan uzak dur
yok ya işte çalışıyorum geceleri yada izin günlerinde valorant felan atmak için aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki şuan mekanik klavye olarak 1.5k bütçe ile ne önere bilirsin

ek 875 al bunlar hot swap degıl![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr![]()
DAREU EK87 v2- Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Red Switch - Beyaz
DAREU EK87 v2 Mekanik Oyun Klavyesi -2 tarafı RGB şeritli - Kırmızı Switch Arayüz: PC USB bağlantı noktasıDüzen: 87 KEY (US)Anahtar Kapağı: ABS çift enjeksiyonAnahtar: D-Switch KırmzıSürücü: HayırAnahtar Çatışması: N-Anahtar DevirmesiLED Işık: Gökkuşağı/ LED IşıkAğırlık: 936 gBoyut...shop.connectgame.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://shop.connectgame.com.tr/pro...p-pbt-tus-takimi?_pos=14&_sid=0692dce99&_ss=r AZ daha koyarsan kablosuz