Sen ne zaman vermiştin?Benimde daha verilmedi
1 nisan 22:23 verdim pazartesi onay bekliyor yazısı hazırlaniyora döndü hala öleSen ne zaman vermiştin?
bende aynı saat hala bekliyoz bu kadar sorumsuzluk olmaz1 nisan 22:23 verdim pazartesi onay bekliyor yazısı hazırlaniyora döndü hala öle
seninki ne durumdaSen ne zaman vermiştin?
Aynı. Hazırlanıyorda bekliyor.seninki ne durumda
sen benden 1 saat önce almışsın senden sonrası pazartesi ye kaldı o zamanBenim ki bu sabah kargolanmış. 1 Nisan 21.02'de sipariş vermiştim.
Bugün seninkini de verirler. Ama 2 nisandaki stoklar kesin ihtimalle pazartesiye kaldı.sen benden 1 saat önce almışsın senden sonrası pazartesi ye kaldı o zaman
Bu saatten sonra zor artık oluruna bıraktım sorunsuz gelsin deBugün seninkini de verirler. Ama 2 nisandaki stoklar kesin ihtimalle pazartesiye kaldı.
hocam tabii ki . Demek istediğim birkaç tane konu var psu patladı diye bakıyorsun dümdüz 600w'lık psu. Yani verimlilik sertifikası olan psularla ilgili risk var ise hepsi için vardır. Bulunduğun bölgede yüksek voltaj durumu oluyorsa sürekli bütün psular riskli çalışır. Akım korumalı priz ile kullanmak lazım ne olursa olsun bu tarz marka psuları.hocam 80+ sertifikası verimlilik sertifikasıdır koruma ile alakası yoktur
Aynı şekilde benimde öyle. 5-7gün dediler bugün 7. Gün ilk gün sipariş vermeme rağmen ses yok @GENCERGAMİNG1 Nisan tarihinde verdiğim hazır sistem hala hazırlanıyor herkesinki gelmiş benimki daha kargoya verilecek @GENCERGAMİNG
Biraz ısındığı doğrudur hatta incelemede 75 dereceye falan çıkıyordu daha bunun yaz ayı var.hocam eagle kart yani 3060'ların en kötü soğutmasına sahip çalıştığına şükredelim bence D: