Rosita
80+ Silver
Dahası
hocam mağaza stoğu ne durumda bunun hakkında bilgi verir misiniz yarın gelelim mi
hocam mağaza stoğu ne durumda bunun hakkında bilgi verir misiniz yarın gelelim mi
İyi niyetiniz ve dönüşünüz için teşekkürler. Her firma yapmaz, sevindirici bizler açısından. Ancak sadece o arkadaş yok siparişi iptal edilen. Havale süresinin standart 24 saat olması gerekmiyor mu? Ben de o şekilde sepete ekledim çok kısa süre içerisinde iptal oldu.Aile bireylerinden birinin numarası ile sisteme üyelik yapmışsınız. Sisteme kayıtlı numaradan ulaştık. Mağduriyetinizi gidermek amacıyla aile bireyiniz işleme onay vermediler.
kişiler belli zaten stok da varsa bu kişilere ürün gönderimi yapılamaz mı?
bizde yapılan ödemeyi iletiyoruz
Sonuç olarak bu paralar nasıl ödenecek geri. Bir dostumuza söyledik pişman olduk yemin ederim
9-10 stokları açılmış mı? Ben yazılımsal olarak iptal verdiği için stok açmadıklarini, siteyi düzeltip yarın açarlar diye düşünüyordumEy gençer gaming sen bize 9 10 stoklarını açıklasan hani
Ben açıcaklarını düşünmüyorum9-10 stokları açılmış mı? Ben yazılımsal olarak iptal verdiği için stok açmadıklarini, siteyi düzeltip yarın açarlar diye düşünüyordum
.Siparişi iptal olanlar dışında konuda yorum spamlayan arkadaşların hepsi uzaklaştıralacaktır. Teşekkürler
Şimdi okudum konunun tamamını firma güzelce açıklamış durumu. Sıra bana da gelirse ve bütçem denklesşirse ben de satın alabilirim. Şu an iptal edildi durumunda olduğu için ödeme yapılmaz sanırım. Her firma bu tarz sorunlar yaşayabiliyor. Para ödeyip yazılımsal hatadan sistemi alamayanların mağdur oldum şeklindeki yorumlarını mantıklı görmüyorum. Çünkü siz bir şey kaybetmediniz ancak 500 kişi sistem sahibi oldu, öyle düşünün. Tabi para iadelerinin hemen yapılması gerekiyor ve bahsedildiği gibi taksit de olsa tek seferde iadesi gerekli. Aksi halde mağduriyet oluşur. Sistemin gelmemesi mağduriyet değildir benim nezlimde (yazılımsal hatadan kaynaklanan iptaller için). Emeği gecen Gencer Gaming ile Abdullah beye teşekkür ediyorum, hiç kolay iş değilİyi niyetiniz ve dönüşünüz için teşekkürler. Her firma yapmaz, sevindirici bizler açısından. Ancak sadece o arkadaş yok siparişi iptal edilen. Havale süresinin standart 24 saat olması gerekmiyor mu? Ben de o şekilde sepete ekledim çok kısa süre içerisinde iptal oldu.
evet alanlar sitede yoksa onlarla işimiz yok o zaman normal kanıt gençerde vardır ztn@GENCERGAMİNG Forumda 21.00 ve 22.00 da sistem alan olmadığı söyleniyor eğer 21.00 ve 22.00 da sistem 11.799₺ den satıldığını ve stokların bittiğini söylüyorsanız bir fotoğraf paylaşır mısınız
başından beri bekliyorum 4 saattir denedim hızlı bir şekilde çoğunda yok ödeme yerinde yok sepette yok 3 d yerinde yani hep yarıyoldayken hata verdi gerçekten sistem için heyecandan uyuamamış ve öğle yemeğimi yememiştim sırf alıcam diye, saatler sonucu hep yaklaşıp elime hiçbir şey geçmesi cidden beni üzdü abdullah abi şu stok durumları falan araştırılsın bir şekil çözüme kavuşturulsun lütfen.Alamazsınız artık arkadaşım derdini anlatmak yerine kaos sevdiği için gitti biraz önce,
En iyi şöyle yapalım rica ettik gece geç saat bizim için geldiniz ama buradan görüyorum insanlar kaos seviyor biz yarın sabahtan bir bakalım artan stok varsa tekrar instagram hesabımızdan paylaşalım ve iptal olanları da gönderilmesi şeklinde çözelim