Abdullah kardeş insanların derdi siparişi geçip te paralarının bloke edilmesi . Hazır sistem bilgisayarı birtek senin forumun yada birtek GENCERGAMING denen arkadaşlar satmıyor . Adamlar siparişim iptalse param neden anında iade edilmiyor derdindeler bu 1.
2. ise ben tam 18:00 dan itibaren takip içindeydim . İlk 19:00 stoğunu 3 ayrı arkadaş olarak takip ettik zerre bir şey çıkmadı. defalarca yeniledik . 20:00 stoğunda da 20:03 de sepete ekledim ödemeyi gerçekleştirdim derken stok kalmadı dedi . 21:00 ve 22:00 saatlerinde adamlar stok yok hatası ile karşımıza çıktılar . Trajikomik olay şudur ki adam sana 400 adet stoktan bahsedip belki 100 belkide 10 stoktan sonra patladı her şey . Bu kadar ucuz yapma sistemi biraz daha yüksek olsun ama olsun . 15 20 kişi alıyor 400 tane stoktan oldu bittiye geliyor. Adam sitesinin tıklanmasıydı reytingdi onlara bakıyor. Senin sistem paylaşıldıktan sonra adam kendi sayfasında çatır çutur diğer ürünlerin reklamının paylaşımını yaptı . Tek tek izledim yani bunları gözümle gördüklerim bunlar . 400 tane paketi adamlar hazırlayıp paylaşsınlar da bizde utanalım
Yada 21:00 22:00 siparişlerini ( 200 adet satımı yani ) göstersinler yine utanalım .