Hayır dostum arkadaş kavga ediyor, o yazdığınız şirket temsilcisini de ben istedim gelsin umursamasam banane ya gidin çözün derim ama ilgileniyoruz bazı arkadaşlar kaos seviyor olayı salma noktasına geldimSadece merak, arkadaş bunu yazdığı için mi ceza yedi?
ya arkadasim lutfen yapmayin yeter artik sucsuzken suclu duruma dusmeyelim yarin iptal olanlara yollamaya caliscaz diger sorunlarida cozmeye caliscaz dedi bekliyelim@GENCERGAMİNG Şeffaf bir şekilde 21.00 ve 22.00 de satış yaptığınıza dair logları bekliyoruz
kısmetse olur erol olayı favorim bu aradaHayır dostum arkadaş kavga ediyor, o yazdığınız şirket temsilcisini de ben istedim gelsin umursamasam banane ya gidin çözün derim ama ilgileniyoruz bazı arkadaşlar kaos seviyor olayı salma noktasına geldim
Bekliyorum hala cevabınızı @GENCERGAMİNGAynı fotoğrafı 21.00 ve 22.00 stokları içinde dürüstçe paylaşır mısınız ?
Bu arada bunun üstüne instadan bi boyun ağrısı alan aparat vardı seninde kullandığın story link gelir mii?Hayır dostum arkadaş kavga ediyor, o yazdığınız şirket temsilcisini de ben istedim gelsin umursamasam banane ya gidin çözün derim ama ilgileniyoruz bazı arkadaşlar kaos seviyor olayı salma noktasına geldim
Estağfirullah Gençer Gaming'e de örnek oldu büyük bir topluluğa hizmet verince her türlü soruna hazırlıklı olmak lazım.767138662 nolu sipariş için özelden yazdım ama dönüş sağlanmadı. Umarım çözülür. Abdullah reis hakkını helal et baya yorduk seni
ya arkadasim lutfen yapmayin yeter artik sucsuzken suclu duruma dusmeyelim yarin iptal olanlara yollamaya caliscaz diger sorunlarida cozmeye caliscaz dedi bekliyelim
yarım saat önce kullandım çok iyi aletBu arada bunun üstüne instadan bi boyun ağrısı alan aparat vardı seninde kullandığın story link gelir mii?
Evet bu bende de çıktı@Abdullah Hacıgül abi bu ne o zaman 5500 e düşürüp 2k zam koymuşlar
abi hala cevap verilmedi .ddd tabii ki isin sakasindayiz hakkinizi helal edin laf ettik baya ama yarin iptal edilenlere yollar onaylanmiyanlarida onaylarsiniz allaha emanet olunBence farklı konulardan bahsediliyor ama ortam gerildi diye anlaşılmadı diye düşünüyorum. Bir sorun olduğu ortada ama evet arkadaşlar 21 ve 22 stokları aksaklıktan dolayı yada bir sorundan dolayı çıkmadı yada bilmem ne kadar çıktı. Konu ile ilgileniyoruz en kısa sürede bilgi vericez dense hepimiz kıçında ki kurt duracak bence