bana diyor ki havaleler bizim hesaba 2 saat sonra düşüyor bunu kabul edemeyiz. madem öyle bu seçeneği başta kapatsaydınız diyorum cevap yok.Gençer gaming sistem hazırlarken iyi sattıktan sonra kötü oluyor genelde haqqusun 8k 3050 sistemini hatırlayın parçaları değiştirmek istemişlerdi ve iğrenç müşteri hizmetine sahiplerdi
teşekkürler hocam ama yardımcı olan yok maalesefmağdur olmuşsun kısaca çok da uzatmaya gerek yok abdullah abi gördü haberleri de oldu artık el atarlarsa hayırlı olsun atmazlarsa geçmiş olsun
hocam bu havale idi havale fast yoksa pazartesiye kalıyor nasıl olucka oSordum ödemesi tamamlanmayan kişilerin otomatik iptal oldu dediler.
hayır aynı bankadan aynı bankaya 5 dakika da düşüyor. hangi yüzyılda yaşıyoruz. farklı banka varsa o başka tabiihocam bu havale idi havale fast yoksa pazartesiye kalıyor nasıl olucka o
doğruysa komedi olayAile bireylerinden birinin numarası ile sisteme üyelik yapmışsınız. Sisteme kayıtlı numaradan ulaştık. Mağduriyetinizi gidermek amacıyla aile bireyiniz işleme onay vermediler.
Kimin için diyorsunuz bunu ? Sadece 1 kişinin mi mağduriyetini giereceksiniz ?Aile bireylerinden birinin numarası ile sisteme üyelik yapmışsınız. Sisteme kayıtlı numaradan ulaştık. Mağduriyetinizi gidermek amacıyla aile bireyiniz işleme onay vermediler.
son zamanlarda güldüğüm nadir şeylerden efsane ya. Sebi sübyan bilgisayar alıyor babasından anasından kaçak hahahahaha.Aile bireylerinden birinin numarası ile sisteme üyelik yapmışsınız. Sisteme kayıtlı numaradan ulaştık. Mağduriyetinizi gidermek amacıyla aile bireyiniz işleme onay vermediler.