kardeşim sistem otomatik iptal etmiş at sipariş numaranı mailini bilgilerini falan yardım edelim diyolar işteSize diyorum ki kur bozdum. Sepete ekledim ve sipariş iptal oldu ödeme yapmadan. Siz bence firma olarak güzel bir açıklama borçlusunuz herkese. Sadece ben mağdur değilim. Bin tane insan var sitede.
Sepete eklediğinizde satın almış olmuyorsunuz. Sipariş numarası almış ve iptal ettiğimiz mağdur ettiğimiz tüm kişilere tek tek ulaşıp sorunu çözeceğiz.Size diyorum ki kur bozdum. Sepete ekledim ve sipariş iptal oldu ödeme yapmadan. Siz bence firma olarak güzel bir açıklama borçlusunuz herkese. Sadece ben mağdur değilim. Bin tane insan var sitede.
Tekrar açılacak mı stoklar ? Bunu sorayım öncelikle.Sepete eklediğinizde satın almış olmuyorsunuz. Sipariş numarası almış ve iptal ettiğimiz mağdur ettiğimiz tüm kişilere tek tek ulaşıp sorunu çözeceğiz.ol
mesaj attım cevap yokÖzelden sipariş numaranızı ve mail adresinizi gönderirseniz ilgili birime ileteceğim sizinle de hızlı şekilde iletişime geçilecektir.
Eft / Havale açılmayacak 21 dk sonra online ödeme ve yarın sabah 10:00 itibariyle mağazamızdan alabilirsiniz.Tekrar açılacak mı stoklar ? Bunu sorayım öncelikle.
Attığınız mesajda bir rica mevcut maalesef kişisel isteklere cevap veremiyorum.mesaj attım cevap yok
haklı bencedeYa senin canını yiyim bizi güldürdün gece gece! Sistemi alamadık ama olsun çok güldük.
Başkan gelecek sefer forumdan talep al bari de girip alalım yoksa kimseye kalmıyor. Forumda olmanın bir ayrıcalığı olsun lütfen.
şey dedim ekran kartı yok diyordu stok olacakmı yaniEft / Havale açılmayacak 21 dk sonra online ödeme ve yarın sabah 10:00 itibariyle mağazamızdan alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığınız mesajda bir rica mevcut maalesef kişisel isteklere cevap veremiyorum.
siz çözdünüz ama arkadaş büyük ihtimal yeni hesap açıcak donanım arşivi için@l_umursamaz_l
Arkadaşın sipariş işlemi tamamlanmıştır.
DOSTUM SAAT 19.00 DA ÖYLE YAZMIYORDU İŞTE. ŞUAN YAPTILAR ONu
onu fark etmedim yanlış yapmışlar o zaman irtibata geçsen belki bişey yaparlarDOSTUM SAAT 19.00 DA ÖYLE YAZMIYORDU İŞTE. ŞUAN YAPTILAR ONU