gelir gelir bu aralar çok fazla bu sistem satışı yapıldı bundan dolayı çok fazla yoğunluk vardırgençer gaming ten dac2 sistemini aldım 02:04:2023 tarihinde fakat hala hazırlanıyor diyor 5ile 7 iş günü içinde gönderim sağlanmaktadır dedi fakat süre doldu hala gönderim sağlanmadı sizce sistem gelir mi?
Adamlar yoğun be yav sabır sabırgençer gaming ten dac2 sistemini aldım 02:04:2023 tarihinde fakat hala hazırlanıyor diyor 5ile 7 iş günü içinde gönderim sağlanmaktadır dedi fakat süre doldu hala gönderim sağlanmadı sizce sistem gelir mi?
Reis siz niye firma avukatlığı yapıyorsunuz ki 5-7 gün kargo süresi diyorlar 10 gün olmuş. Senin 100 liran eksik olduğunda 3-4 gün sonra getireyim sıkışığım dediğinde firma seni idare ediyor mu sabrediyor mu?Adamlar yoğun be yav sabır sabır
başlarına gelse böyle avukatlık yapmazlar zaten knkaReis siz niye firma avukatlığı yapıyorsunuz ki 5-7 gün kargo süresi diyorlar 10 gün olmuş. Senin 100 liran eksik olduğunda 3-4 gün sonra getireyim sıkışığım dediğinde firma seni idare ediyor mu sabrediyor mu?
isyanını anlıyorum fakat adamlar yoğunuz bundan dolayı kargo sürecinde aksaklıklar olabilir dese ne diyeceksin ben de sana hak veriyorum zamanında gelmesi lazım hızlı gönderebilirler ama hızlı göndermeleri için sistem parçalarını falan kontrol etmemeleri gerekir bundan dolayı az daha sabırlı olmak gerekirReis siz niye firma avukatlığı yapıyorsunuz ki 5-7 gün kargo süresi diyorlar 10 gün olmuş. Senin 100 liran eksik olduğunda 3-4 gün sonra getireyim sıkışığım dediğinde firma seni idare ediyor mu sabrediyor mu?
Kesinlikle katılıyorumReis siz niye firma avukatlığı yapıyorsunuz ki 5-7 gün kargo süresi diyorlar 10 gün olmuş. Senin 100 liran eksik olduğunda 3-4 gün sonra getireyim sıkışığım dediğinde firma seni idare ediyor mu sabrediyor mu?
01.04 tarihli siparişlerin hepsi bugün kargolanıcakmış. Dolayısıyla 02.04 tarihlilerde yarın kargolanmaya başlargençer gaming ten dac2 sistemini aldım 02:04:2023 tarihinde fakat hala hazırlanıyor diyor 5ile 7 iş günü içinde gönderim sağlanmaktadır dedi fakat süre doldu hala gönderim sağlanmadı sizce sistem gelir mi?