ChassidyKaufman
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Evet, insanların dediği gibi ve belki de yüksek techloky android oyun apk'sına geçmeyi daha iyi buluyorum.
haftalarca muhattap bulamayan para iadesi yapılmayan stokta olmayan ürün olduğu için ürünün muadili veya daha üstü değil daha altıyla değişim teklif edilmesi gibi problemler var ben olsam oradan hayatta almazdım.Gencer gaming den şu sistemi almayı düşünüyorum
Gencer gaming güvenilir mi????![]()
LUDİO / RYZEN 5600 / RTX 4060Ti / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
LUDİO / RYZEN 5600 / RTX 4060Ti / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
ama bu fiyata böyle bir sistem bulamayacağını varsayarsak her türlü kardasın gibiGencer gaming den şu sistemi almayı düşünüyorum
Gencer gaming güvenilir mi????![]()
LUDİO / RYZEN 5600 / RTX 4060Ti / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
LUDİO / RYZEN 5600 / RTX 4060Ti / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Şikayet var diye bir site var oraya yazabilirsin bazen cevap veriyorlarTartışılır. Ürün sağlam veya bozuk bir şekilde eline ulaşır ondan yana sıkıntın olmasın. Ama olur da bir problem yaşarsan ürünle ilgili soğuk su iç geç. Muhatap bulman imkansıza yakın. En basitinden sana bir örnek;
3 gündür arıyorum, hala kimseye ulaşamadım. Aşırı leş bir firma.
Hala ulaşamıyorum bu aradaŞikayet var diye bir site var oraya yazabilirsin bazen cevap veriyorlar