Neler Yeni

Gencer gaming hazır sistem alınır mı ? Güvenilir midir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erdem
Gencer gaming ten hazır sistem alicam 19000 e kargo süresi çok diyolar 10-20 gün sürüyorsa sıkıntı yok beklerim son zamanlarda Gencer gaming ten sipariş yaptıysanız deneyiminizi yazar mısınız ? Güvenilir midir ? 2. El veya hasarlı ürün gibi gibi sıkıntıları var mıdır ?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,570
İsim
Emre siyah
güvenilir de kargosundan çok şikayeti var alıcağınız sistemi atın da bakalim belki alterfanitif vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güvenilir de kargosundan çok şikayeti var alıcağınız sistemi atın da bakalim belki alterfanitif vardır
https://www.gencergaming.com/victor hocam sistem bu ben alcagimda 18k ydi PSU ve SSD değiştirip SSD değiştim sonra o gün fiyatı 19k oldu ama ben sepete ekledigim için fiyatı değişmedi yani bug gibi bişey oldu alsam sıkıntı olurmu ?

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Yusuf Kaplan
Gencer gaming ten hazır sistem alicam 19000 e kargo süresi çok diyolar 10-20 gün sürüyorsa sıkıntı yok beklerim son zamanlarda Gencer gaming ten sipariş yaptıysanız deneyiminizi yazar mısınız ? Güvenilir midir ? 2. El veya hasarlı ürün gibi gibi sıkıntıları var mıdır ?
Ben aldım müşteri hizmetleri yok. Ulasamiyorsun. Ben aldım 1 aya yakın sürede geldi. Şikayet falan ettim zaten. Ben bir daha girmem bu siteyle bir işe. Bence alma. Başka sitede 1 fazla ver al. Gamin gen tr den aldığım sistem 1 haftada geldi. Miss gibiydi. Kişiden kişiye değişir ama tecrübem bu oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gencergaming.com/victor hocam sistem bu ben alcagimda 18k ydi PSU ve SSD değiştirip SSD değiştim sonra o gün fiyatı 19k oldu ama ben sepete ekledigim için fiyatı değişmedi yani bug gibi bişey oldu alsam sıkıntı olurmu ?
Bug olmaz iyice parçaları kontrol et bence. O an stok bitip başka bir parça eklenmiştir vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aldım müşteri hizmetleri yok. Ulasamiyorsun. Ben aldım 1 aya yakın sürede geldi. Şikayet falan ettim zaten. Ben bir daha girmem bu siteyle bir işe. Bence alma. Başka sitede 1 fazla ver al. Gamin gen tr den aldığım sistem 1 haftada geldi. Miss gibiydi. Kişiden kişiye değişir ama tecrübem bu oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bug olmaz iyice parçaları kontrol et bence. O an stok bitip başka bir parça eklenmiştir vs
Hocam istediğim ekran kartı tek bu sistemde var diğerlerinde rx6700xt 2 canlı ben 3 fanlı arıyorum tek bunda var o yüzden almam lazim

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Bu attığınız sistem 21k o kadar veremem ve kasasını beğenmedim görmüştüm bunu zaten 4x fan olucak kasada öyle istiyorum
Gencer gaming güvenilir mağazasına bizzat gittim kargo konusunda sıkıntılı biraz 1 aya yakın süre beklersin ama eninde sonunda kesin bir şekilde eline ulaşır.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
Hocam istediğim ekran kartı tek bu sistemde var diğerlerinde rx6700xt 2 canlı ben 3 fanlı arıyorum tek bunda var o yüzden almam lazim
3 fanlı işi çok etkili olmaz ama bu paraya en iyi sistemlerden biri attığınız sistem almanız mantıklı olur ama kargosu Allaha emanet

Top Bottom