GENÇER GAMİNG PROBLEMİ

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Gençer gaming başlı başına bir bela 15 günde gelen kargomu dersiniz gelen ürün bir hafta sonra bozuluyormu dersiniz bilmiyorum 10 gün önce aldığım sistemim bozuldu binlerce lira verdiğimiz sisteme gösterilen özen bumu? O kadar iğrenç bir kablo montajı yapmışlarki inanamazsiniz hepsini söküp kendim yapasim geldi ama ellemek istemedim ürünü garantiye göndereceğim ama büyük ihtimalle yine 2/3 hafta bekletecekler benden size öneri 2/3 bin tl fazla verin itopyadan alın....

Gençer gaming başlı başına bir bela 15 günde gelen kargomu dersiniz gelen ürün bir hafta sonra bozuluyormu dersiniz bilmiyorum 10 gün önce aldığım sistemim bozuldu binlerce lira verdiğimiz sisteme gösterilen özen bumu? O kadar iğrenç bir kablo montajı yapmışlarki inanamazsiniz hepsini söküp kendim yapasim geldi ama ellemek istemedim ürünü garantiye göndereceğim ama büyük ihtimalle yine 2/3 hafta bekletecekler benden size öneri 2/3 bin TL fazla verin itopyadan alın....
teknoloji şans işi biraz da itopyadan alıp da çok mağdur olanlarda var gençerden alıp çok memnun kalanlarda

Gençer gaming başlı başına bir bela 15 günde gelen kargomu dersiniz gelen ürün bir hafta sonra bozuluyormu dersiniz bilmiyorum 10 gün önce aldığım sistemim bozuldu binlerce lira verdiğimiz sisteme gösterilen özen bumu? O kadar iğrenç bir kablo montajı yapmışlarki inanamazsiniz hepsini söküp kendim yapasim geldi ama ellemek istemedim ürünü garantiye göndereceğim ama büyük ihtimalle yine 2/3 hafta bekletecekler benden size öneri 2/3 bin TL fazla verin itopyadan alın....
kendi adıma konuşacak olursam itopyada benim kasasının depolama için ayrılan yerine bütün kabloları sıkıştırmışlar zaten ben oraya kesinlikle ssd takmiyayim diye yapmışlar xd

gencerden aldım benim ki çok iyi geldi vatandan alıp itopyadan alıp pişman olanda var gencerden alıp pişman olanda hepsinde var böyle sorunlar

Ben vatandan 5 ürün aldım hepsi bozuk çıktı birdaha vatandan almam. Tabi ordan alıp sorun yaşamayan da var teknoloji şans işi

byler vatandan alın elle kendiniz toplayın yani basit vatan iyidir.

sanki itopyanın montajı çok iyi. incehesap, itopya, gencer buralardan hazır sistem cok aldım. hepsi icinde en iyi montaj incehesabındı. anakart vidaları doğru ve tam takılmıştı, kablolar güzel saklanmıştı. en beğenmediğim gencerinkiydi. kablolar baya dağınıktı. itopyada da kusurlar vardı. itopya gencer ortak kusurları anakart vidaları eksik takılıp gönderilmişti, kablolar dağınıktı. özensiz montajdı. incehesap hariç hiçbirine iyi diyemem. ayrıca incehesap hariç gelen tüm sistemleri dağıtıp baştan topladım. sıralama yapcak olursam 1. incehesap, 2. itopya, 3. gencer. ama 2. diye iyi diyemem itopyaya da.

sanki itopyanın montajı çok iyi. incehesap, itopya, gencer buralardan hazır sistem cok aldım. hepsi icinde en iyi montaj incehesabındı. anakart vidaları doğru ve tam takılmıştı, kablolar güzel saklanmıştı. en beğenmediğim gencerinkiydi. itopyada da kusurlar vardı. itopya gencer ortak kusurları anakart vidaları eksik takılıp gönderilmişti, kablolar dağınıktı. özensiz montajdı. incehesap hariç hiçbirine iyi diyemem. ayrıca incehesap hariç gelen tüm sistemleri dağıtıp baştan topladım.
sinerjiden aldınmı bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,978
Üyeler
184,250
Son üye
betrayed
Geri