firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,484
bana vermedi,ler bakalıom ne zaman vereceklercuma iptal ettim , iade pazartesi akşam geldi
bana vermedi,ler bakalıom ne zaman vereceklercuma iptal ettim , iade pazartesi akşam geldi
Hırsız dediğinden dolayı dava açmasınlar da :d 100 TL'nde gözleri yokturDostum hiç etiket yapmana gerek yok, verseler dahi almayacağım o para onlarda kalacak![]()
Ben gencer olsam 200 TL vereyim bir daha bizden ürün alma derdim heraldeBekliyorum davayı lütfen açsınlar![]()
Genel olarak iadeler 7-10 iş günü içinde olmaktadır. Otomatik iade entegre sistemimiz bulunmamaktadır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dilerseniz para iadesi ve mouse gönderelim![]()
Otomatik iptal entegrasyonu olmadığı için müşterilerimiz kendi iptal seçeneğinden iptal ettiği zaman muhasebeye bilgi vermek durumundadır. Aksi taktirde hesabınıza para geçmemektedir. Bilgi verildiğinde 7-10 iş günü içinde tarafınıza iletilir.Adam Nisan 6 'da sipariş etmiş 1 ay geçmiş ben mi yanlış anladım acaba ? 7-10 iş günü demişsinizde.
Bu durum müşterileriniz için büyük bir eksiklik değil mi? (entegrasyonu sağlayacak yeterli teknolojiye sahip olduğunuzu düşünüyorum)Otomatik iptal entegrasyonu olmadığı için müşterilerimiz kendi iptal seçeneğinden iptal ettiği zaman muhasebeye bilgi vermek durumundadır. Aksi taktirde hesabınıza para geçmemektedir. Bilgi verildiğinde 7-10 iş günü içinde tarafınıza iletilir.
Otomatik iptal entegrasyonu olmadığı için müşterilerimiz kendi iptal seçeneğinden iptal ettiği zaman muhasebeye bilgi vermek durumundadır. Aksi taktirde hesabınıza para geçmemektedir. Bilgi verildiğinde 7-10 iş günü içinde tarafınıza iletilir.
Muhasebe diye dümenden ulaşılamayan bir no koymuşsun oraya, bak bakalım şikayet var'a kaç vatandaş ulaşmadığı için şikayette bulunmuş. Burada niyet belli... Mouse ve para iadesi yapalım diyerek daha komik duruma düşüyorsunBu durum müşterileriniz için büyük bir eksiklik değil mi? (entegrasyonu sağlayacak yeterli teknolojiye sahip olduğunuzu düşünüyorum)
yavaş la gardaş sesi buraya geldiMuhasebe diye dümenden ulaşılamayan bir no koymuşsun oraya, bak bakalım şikayet var'a kaç vatandaş ulaşmadığı için şikayette bulunmuş. Burada niyet belli... Mouse ve para iadesi yapalım diyerek daha komik duruma düşüyorsunMouse senin olsun o 100 liraya da 2 çorba içersin.
![]()
Umarım bu durumu düzeltirsiniz. Çok büyük bir eksi benim gözümde. Alışveriş aşamasında tesadüfen gördüm bu konuyu ve şu an vazgeçtim. İptal edip bir de muhasebeye bilgi mi vereceğim? Hadi böyle bir sisteminiz yok en azından iptalleri muhasebeye bildiren bir kişi bulamadınız mıOtomatik iptal entegrasyonu olmadığı için müşterilerimiz kendi iptal seçeneğinden iptal ettiği zaman muhasebeye bilgi vermek durumundadır. Aksi taktirde hesabınıza para geçmemektedir. Bilgi verildiğinde 7-10 iş günü içinde tarafınıza iletilir.
Bu sözünüz yaklaşık 5 10 müşteri kaybettirdi ben dahilOtomatik iptal entegrasyonu olmadığı için müşterilerimiz kendi iptal seçeneğinden iptal ettiği zaman muhasebeye bilgi vermek durumundadır. Aksi taktirde hesabınıza para geçmemektedir. Bilgi verildiğinde 7-10 iş günü içinde tarafınıza iletilir.