Neler Yeni

Gencer Gaming Üçkağıtçılığı :)

şahin doğan

80+ Platinum

ExploiT

80+ Bronze
Adam Nisan 6 'da sipariş etmiş 1 ay geçmiş ben mi yanlış anladım acaba ? 7-10 iş günü demişsinizde.
Genel olarak iadeler 7-10 iş günü içinde olmaktadır. Otomatik iade entegre sistemimiz bulunmamaktadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dilerseniz para iadesi ve mouse gönderelim :)

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Adam Nisan 6 'da sipariş etmiş 1 ay geçmiş ben mi yanlış anladım acaba ? 7-10 iş günü demişsinizde.
Otomatik iptal entegrasyonu olmadığı için müşterilerimiz kendi iptal seçeneğinden iptal ettiği zaman muhasebeye bilgi vermek durumundadır. Aksi taktirde hesabınıza para geçmemektedir. Bilgi verildiğinde 7-10 iş günü içinde tarafınıza iletilir.

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Otomatik iptal entegrasyonu olmadığı için müşterilerimiz kendi iptal seçeneğinden iptal ettiği zaman muhasebeye bilgi vermek durumundadır. Aksi taktirde hesabınıza para geçmemektedir. Bilgi verildiğinde 7-10 iş günü içinde tarafınıza iletilir.
Bu durum müşterileriniz için büyük bir eksiklik değil mi? (entegrasyonu sağlayacak yeterli teknolojiye sahip olduğunuzu düşünüyorum)

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Salih ÇARDAK
Bu durum müşterileriniz için büyük bir eksiklik değil mi? (entegrasyonu sağlayacak yeterli teknolojiye sahip olduğunuzu düşünüyorum)
Muhasebe diye dümenden ulaşılamayan bir no koymuşsun oraya, bak bakalım şikayet var'a kaç vatandaş ulaşmadığı için şikayette bulunmuş. Burada niyet belli... Mouse ve para iadesi yapalım diyerek daha komik duruma düşüyorsun😅 Mouse senin olsun o 100 liraya da 2 çorba içersin. 😅

ahmetbirs

80+ Bronze
Muhasebe diye dümenden ulaşılamayan bir no koymuşsun oraya, bak bakalım şikayet var'a kaç vatandaş ulaşmadığı için şikayette bulunmuş. Burada niyet belli... Mouse ve para iadesi yapalım diyerek daha komik duruma düşüyorsun😅 Mouse senin olsun o 100 liraya da 2 çorba içersin. 😅
yavaş la gardaş sesi buraya geldi :D

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Umarım bu durumu düzeltirsiniz. Çok büyük bir eksi benim gözümde. Alışveriş aşamasında tesadüfen gördüm bu konuyu ve şu an vazgeçtim. İptal edip bir de muhasebeye bilgi mi vereceğim? Hadi böyle bir sisteminiz yok en azından iptalleri muhasebeye bildiren bir kişi bulamadınız mı :)

Ellsy

80+ Bronze
Bu sözünüz yaklaşık 5 10 müşteri kaybettirdi ben dahil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,005,235
Üyeler
159,295
Son üye