Neler Yeni

GENCER GAMING'in Garip Faturası

cruwiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cruwiel
GÜNCELLEME 2: Aşağıda belirttiğim gibi anakartı pazartesi yolladım, çarşamba onlara ulaştı. Naptınız inceleyebildiniz mi diye sormak için akşam üzeri 4-5 gibi aradım. Bakacağız birazdan dedi. Lütfen yarına kalmasın kargolama işi, yoksa yetişmez bana dedim, hemen gönderdiğim anakartı incelemeden yenisini gönderdiler. Anakart ve işlemci yollamıştım, anakart ve işlemci gönderildi. Çarşamba kargoya verdiler, ertesi gün gelir diye umdum ama bugün geldi, sorun yok, problemim halloldu özet olarak. Sağolsunlar arkasında durdular ve problemimi çözdüler. Hem de günlerce haftalarca uğraştırmadan. Durumun ciddiyetini anlayınca hemen firma yetkilisi aradı ve işlemleri olabildiğince hızlıca halletti.

GÜNCELLEME: Gencer Gaming'in sanıyorum sahibi aradı ve yaşadığım mağduriyeti anladığını, nasıl bir yol izlememiz gerektiğini güzelce anlattı. İki seçenek sundu. İlki, bilgisayarcı bi tanıdık varsa onun yanına git, yazılımsal bi sorun varsa halletsin, masrafı ben öderim dedi. Eğer daha ciddi bir sorun varsa bugün kargoya yetiştir, yarın bize ulaşır ulaşmaz inceleyelim, hemen akşamına sana ürünü geri gönderelim (ya tamir edilmiş ürünü, ya da yenisini diye tahmin ediyorum). Problem yaşanılan parçayı, yani anakartı kargoladım gönderdim.
İletişime geçen beyefendinin tutumu çok iyi ve yapıcıydı. İnsan refleks olarak Türkiye'de yaşadığımız için hemen "ulan yine mi dolandırılıyorum" paniğine kapılıyor. O panikle bu konuları açtım, ama sanıyorum ki bu sorun güzelce çözülecek gibi. Eğer öyle olursa bu güncellemelerle kalmam, yeni başlık açar, yerdiğim gibi özür dileyip övmesini de bilirim.
Bu cumartesi kıbrısa geri dönüyorum. Umuyorum en kısa sürede sorunumu çözecekler gibi görünüyor.

Buyrun beyler ekran görüntüsünü atıyorum faturanın. Örneğin ekran kartım bozuldu, ne yapacağım ben? Rx 6600 yazıyor sadece. Hangi rx 6600? Msi mı? Asus mu? Xfx mi?? Benim kart xfx, ama adamlara bunu kanıtlamam imkansız çünkü Gencer Gaming'in kestiği fatura aha bu şekilde. Gidin daha bilindik, işini düzgün yapan yerlerden alışveriş yapın. Bulaşmayın bunlara

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlk defa böyle bir hazır sistem faturası görüyorum..

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,689
İsim
Fatih
Buyrun beyler ekran görüntüsünü atıyorum faturanın. Örneğin ekran kartım bozuldu, ne yapacağım ben? Rx 6600 yazıyor sadece. Hangi rx 6600? Msi mı? Asus mu? Xfx mi?? Benim kart xfx, ama adamlara bunu kanıtlamam imkansız çünkü Gencer Gaming'in kestiği fatura aha bu şekilde. Gidin daha bilindik, işini düzgün yapan yerlerden alışveriş yapın. Bulaşmayın bunlara
Hocam ayrıntılı faturayı isteyin bence.

cruwiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cruwiel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Screenshot_20220905-093119_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220905-093119_WhatsApp.jpg
    811.2 KB · Hit: 185

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
bide güvenli diyorlardı noldu o arkadaşlara gelsin bu :D sana da geçmiş olsun

ExploiT

80+ Bronze
Tek kalemde fatura etmiş. Bu normalde mümkün ancak bunu bilgisayar olarak böyle fatura edebilmesi için trt payını ödemiş olması gerekiyor. Eğer ödemedilerse zaten vergi kaçırmış oluyorlar. Cihazın üzerinde trt bandrolü varmıydı ? Eğer yoksa yaptıklarının usulsüz olduğunu rahatlık ile söyleyebilirsin.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yıllar önce teknobiyotikten aldığım kasanın faturasında anakart ismi yazmıyordu bile

1662360308216.png

ExploiT

80+ Bronze
Yıllar önce teknobiyotikten aldığım kasanın faturasında anakart ismi yazmıyordu bile

Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde edilmesi az önce belirttiğim gibi mümkün fakat trt payı ödenmesi gerekiyor. Ödenmiyor ise vergi kaçırılıyor.

Madde 4 Ek 7

Parça olarak fatura edildiğinde bilgisayar almış olmuyorsunuz parça satın almış oluyorsunuz ancak bilgisayar olarak fatura edilmesi trt bandrolü ödenmediği durumda kanuna aykırı.

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Zaten şu hakkus denen vatandaşı argo cümleleri ve sokak jargonu kullandığı için sevmiyordum bide sistemini görünce hepten tilt oldum

cruwiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cruwiel
Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için. firma problemi çözdü. detayları ilk mesajda anlatacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
GÜNCELLEME 2: Aşağıda belirttiğim gibi anakartı pazartesi yolladım, çarşamba onlara ulaştı. Naptınız inceleyebildiniz mi diye sormak için akşam üzeri 4-5 gibi aradım. Bakacağız birazdan dedi. Lütfen yarına kalmasın kargolama işi, yoksa yetişmez bana dedim, hemen gönderdiğim anakartı incelemeden yenisini gönderdiler. Anakart ve işlemci yollamıştım, anakart ve işlemci gönderildi. Çarşamba kargoya verdiler, ertesi gün gelir diye umdum ama bugün geldi, sorun yok, problemim halloldu özet olarak. Sağolsunlar arkasında durdular ve problemimi çözdüler. Hem de günlerce haftalarca uğraştırmadan. Durumun ciddiyetini anlayınca hemen firma yetkilisi aradı ve işlemleri olabildiğince hızlıca halletti.

GÜNCELLEME: Gencer Gaming'in sanıyorum sahibi aradı ve yaşadığım mağduriyeti anladığını, nasıl bir yol izlememiz gerektiğini güzelce anlattı. İki seçenek sundu. İlki, bilgisayarcı bi tanıdık varsa onun yanına git, yazılımsal bi sorun varsa halletsin, masrafı ben öderim dedi. Eğer daha ciddi bir sorun varsa bugün kargoya yetiştir, yarın bize ulaşır ulaşmaz inceleyelim, hemen akşamına sana ürünü geri gönderelim (ya tamir edilmiş ürünü, ya da yenisini diye tahmin ediyorum). Problem yaşanılan parçayı, yani anakartı kargoladım gönderdim.
İletişime geçen beyefendinin tutumu çok iyi ve yapıcıydı. İnsan refleks olarak Türkiye'de yaşadığımız için hemen "ulan yine mi dolandırılıyorum" paniğine kapılıyor. O panikle bu konuları açtım, ama sanıyorum ki bu sorun güzelce çözülecek gibi. Eğer öyle olursa bu güncellemelerle kalmam, yeni başlık açar, yerdiğim gibi özür dileyip övmesini de bilirim.
Bu cumartesi kıbrısa geri dönüyorum. Umuyorum en kısa sürede sorunumu çözecekler gibi görünüyor.

Ben neden göremiyorum faturayi

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

Gencer Gaming Pişmanliktır

burak9956

80+ Bronze
Bende yaklaşık 2 hafta önce hazır sistem aldım 10k ya rx6600-i3 10100. Kargoya 3. Gün verdiler, kasanın arkasında yamukluk vardı üstü hasar almıştı. Şirket için acil lazım olduğundan değiştirme fırsatım olmadı. Dolandırma niyetleri olduğunu düşünmüyorum ama işlerini önemsemiyorlar, kurumsal görünüme sahip değiller.
Screenshot_2022-08-30-00-14-47-522_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2022-08-30-00-14-53-120_com.miui.gallery.jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,092
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan