Alınır gencergaming güvenilir Eğer ailen güvenmiyorsa mağazalırından gidip alabilirsinizBugün GencerGaming sitesinden sistem almayı düşünüyorum ailemi ikna ettim ama siteye güvenmiyorlar sizce almalımıyız? pişman olmak istemiyorum.
Güvenmiyolarsa mağazısına gidip alabilirsiniz hocam ama güvenilir bir site.Bugün GencerGaming sitesinden sistem almayı düşünüyorum ailemi ikna ettim ama siteye güvenmiyorlar sizce almalımıyız? pişman olmak istemiyorum.
Emin ol her firma da kargo sorunu olabiliyor geçikebiliyor normal bir şey yoğunluklarına göre hesap etmek lazım.kargo sorunu hala devam ediyormudur?
Kargo sorunu ne dostum bilmediğimden soruyorum F/P sistem çıkarsa bende almayı düşünüyorum merak ettim ?kargo sorunu hala devam ediyormudur?
sorun geç kalması değil alıcıya bildirmeden farklı muadil parça göndermeleriEmin ol her firma da kargo sorunu olabiliyor geçikebiliyor normal bir şey yoğunluklarına göre hesap etmek lazım.
hazırlanma süreci çok yavaş sipariş verseniz ortalama 15 günde gelir bizim arkadaşa itopyadan aldık 1 hafta geçmeden sıkıntısız geldiBugün GencerGaming sitesinden sistem almayı düşünüyorum ailemi ikna ettim ama siteye güvenmiyorlar sizce almalımıyız? pişman olmak istemiyorum.
Valla bugün instagram yorumlarına baktım herkes kargo probleminden yakınmış şahsen ilk defa bu fiyatlarda bir internet ödemesi yapacağım 20 gün gelmedi vs gibi yorumlar gördüm e zaten babamı zor ikna ettim 20 gün stres vs yaşamak istemiyorum şuan bu siteyi düşünmüyorum umarım yeni F/P sistem gaming gen vs. gibi sitelerden çıkar teşekkürler hocalarBence alma.Bu sitede en az 5 kere pişmanlık adı altında konular açıldı.