ben gencer gamingten bir hazır sistem aldım da yanlışlıkla elim çarptı iptal ettim işlemi geri de alamıyorum @GENCERGAMİNG
Hocam ürün kodunu vermeyin bizeben gencer gamingten bir hazır sistem aldım da yanlışlıkla elim çarptı iptal ettim işlemi geri de alamıyorum bir yardımın dokunsa ürünün kodu
Müşteri hizmetlerini arayıp kendi ürünümmüş gibi gösterebilirim yarın sabah arayın izah edinHocam ürün kodunu vermeyin bize
Düzenleyin silinben gencer gamingten bir hazır sistem aldım da yanlışlıkla elim çarptı iptal ettim işlemi geri de alamıyorum bir yardımın dokunsa ürünün kodu
Hocam sende değiştirsen bir silipHocam ürün kodunu vermeyin bize
Post automatically merged:
Müşteri hizmetlerini arayıp kendi ürünümmüş gibi gösterebilirim yarın sabah arayın izah edin
Düzenleyin silin
yanlışlıkla değildir o arkadaşın yanlışı var yazılımsal bir sorun olmuşturHocam ürün kodunu vermeyin bize
Müşteri hizmetlerini arayıp kendi ürünümmüş gibi gösterebilirim yarın sabah arayın izah edin
Düzenleyin silin
Hayır kendim bastım biliyorum elim iptale gitti istemsizce ve iptal etmek istiyor musunuz diye bir kutucukta çıkmadıyanlışlıkla değildir o arkadaşın yanlışı var yazılımsal bir sorun olmuştur
umarım sorunun düzelirHayır kendim bastım biliyorum elim iptale gitti istemsizce ve iptal etmek istiyor musunuz diye bir kutucukta çıkmadı
Ryzen 5 5500 ile satın almış olabilirsiniz. Kontrol edin.arkadaşlar aynı sistemi 1100 lira daha ucuza aldım denk geldi siteye bakarken
nasıl aldın sötyle de bizde alalımarkadaşlar aynı sistemi 1100 lira daha ucuza aldım denk geldi siteye bakarken
gencer gaming shift delete 2 özelleşitrmesine gel rx 6700 seç 1000 lira düşüyornasıl aldın sötyle de bizde alalım
ilk aldığımda 5500 düRyzen 5 5500 ile satın almış olabilirsiniz. Kontrol edin.
cok mantıklı 5600 yapınca 13 e çıkıyorgencer gaming shift delete 2 özelleşitrmesine gel rx 6700 seç 1000 lira düşüyor
ilk aldığımda 5500 dü
hocam kaçırmacok mantıklı 5600 yapınca 13 e çıkıyor
eğer test seçeneğini işaretlersen yaparlararkadaşlar aklıma takılan bir soru var anakart ta ryzen 5 5600 takılyıken bios güncellemesi yapabiliyor muyuz? İnternette 3. nesil olmak zorunda yapamazsınız yazıyorda yardım eder misiniz?