Neler Yeni

Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
M.Rüzgar Özen
izmirdeyim hocam bende yanlarına kalmasını istemiyorum ama işlerim bilgisayar üzerinden olduğu için satmayıda düşünüyorum ama satsam yarı fiyatına gider diye korkuyorum
Aynı sistemin güncel fiyatına göre veriliyor ücreti değer kaybetmezsin. Bilir kişiler yapıyor.

burak_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
burak
Aynı sistemin güncel fiyatına göre veriliyor ücreti değer kaybetmezsin. Bilir kişiler yapıyor.
hocam 7 ay çok fazla iş sorunum olmasa uğraşırım ama işleri daha fazla aksatmak istemiyorum yayıncılara fln yazmayı düşünüyorum sizce işe yararmı

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
M.Rüzgar Özen
hocam 7 ay çok fazla iş sorunum olmasa uğraşırım ama işleri daha fazla aksatmak istemiyorum yayıncılara fln yazmayı düşünüyorum sizce işe yararmı
Modart'a net yaz, whatsapp telegram ne bulursan yaz sesini çıkar oğlum. Kanıtlarını dosyalave sakla

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Enes Budak
izmirdeyim hocam bende yanlarına kalmasını istemiyorum ama işlerim bilgisayar üzerinden olduğu için satmayıda düşünüyorum ama satsam yarı fiyatına gider diye korkuyorum
HOCAM YAYINCILARA BAĞIŞ AT, DİLE GETİR, DUYUR, REZİL ET ADAMLARI LA..

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yakup Zengin
yazdım hocam firmada tanıdığı yokmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam thh süreci ne kadar sürebilir bilginiz varmıdır veya arkadaşın dediği gibi dava açarsam tazminat öderlermi
Hocam senin tam ne sorunu vardı

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Enes Budak
sence kim yardım eder
At kanka videoyun, jahrein,elraen, rrane, swagybark gibi büyük, izlenen, tepki koymaktan çekilmeyecek adamlara at, millet görsün yani, sen at 10-15 kişiye, derdini de yaz, rezil et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

At kanka videoyun, jahrein,elraen, rrane, swagybark gibi büyük, izlenen, tepki koymaktan çekilmeyecek adamlara at, millet görsün yani, sen at 10-15 kişiye, derdini de yaz, rezil et.
Burada asıl önemli olan, rezil et adamları, böylelerinden nefret ederim, ssleri ile karala adamları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,616
Üyeler
168,653
Son üye
Critles
Top Bottom