750w 80+ aşağıdaki monitör varPsu 750w ise 4070ti daha yüksek ise 2. El 3090 750wdan düşükse ztn hiç biri
söylediğin Kartı alırsam kullanabilir miyim 1 aya kadar değişecek budaBütçe 20k ise 4070Ti bakılabilir.
Hocam KFG nin tam anlamı ne bilmediğimden soruyorum fanları falan mıburada birisi vardı, KFG'siz 4070 ROG veriyordu 8-9kya ona uğra derim kanka
kullanabilirsiniz hocam750w 80+ aşağıdaki monitör var
söylediğin Kartı alırsam kullanabilir miyim 1 aya kadar değişecek buda
ASUS TUF Gaming VG24VQR 23,6" inç Kavisli Oyun Monitörü, VA, Freesync 1920X1080, 1ms(Mprt), 165Hz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS TUF Gaming VG24VQR 23,6" inç Kavisli Oyun Monitörü, VA, Freesync 1920X1080, 1ms(Mprt), 165Hz
Darboğaz icin sordun sanırım, kullanirsin bir ay hicbir şey. Sorun yaşarsan sanal çözünürlük arttiririz çözülür.750w 80+ aşağıdaki monitör var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldığım fiyata yakın bir fiyata vereceğim. hiç kullanmadım. sıfır kutusunda duruyor
İstyen msj yoluyla dönebilir.
Ekran kartının rtx ve ya rx olması önemli mi hocam takıntınız var mı ve de ne için kullanılacak tam olarak
Hocam ikinci el 3090 bakmanizi oneririm o butceye grafik isiyle ugrasiyorsaniz.
Psu 750w ise 4070ti daha yüksek ise 2. El 3090 750wdan düşükse ztn hiç biri
Hakkınızı helal edin arkadaşlar.Bütçe 20k ise 4070Ti bakılabilir.
4070ti en mantıklısı olur hocam hem yenilik hem performans açısından ve işiniz için rtx kartlar daha uygun olur gibiHakkınızı helal edin arkadaşlar.
Aşağıdakilerden hangisini tercih edebiliriz ? ( Marka ) zamanınız var ise sebebi
Forumlardan biraz baktım hep bu kartlar önerilmiş o yüzden böyle bir liste yaptım
Bütçeyi 25K çıkardım
RTX 4070 TI Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RTX 4070 TI fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RTX 4070 TI fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.comRX 6900 XT Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RX 6900 XT fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RX 6900 XT fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.comRTX 3080 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RTX 3080 fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RTX 3080 fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
4070 ti hocam hem oyun performansi hem render performansi digerlerine gore daha yuksek.Hakkınızı helal edin arkadaşlar.
Aşağıdakilerden hangisini tercih edebiliriz ? ( Marka ) zamanınız var ise sebebi
Forumlardan biraz baktım hep bu kartlar önerilmiş o yüzden böyle bir liste yaptım
Bütçeyi 25K çıkardım
En ucuz RTX 4070 TI fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RTX 4070 TI fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.comRX 6900 XT Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RX 6900 XT fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RX 6900 XT fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.comRTX 3080 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RTX 3080 fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RTX 3080 fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
4070Ti alırım MSI alabilirsin kaliteli markadır. Asus Dual olsa onu seç derdim. Hem driver vs. sorunu olmaz hem yüksek performans verir günümüz için 4k ya da yeterlidir.Hakkınızı helal edin arkadaşlar.
Bütçeyi 25K çıkardım
4070ti diğerkerinin içinden geçerHakkınızı helal edin arkadaşlar.
Bütçeyi 25K çıkardım
kutu fatura garantinin kısaltmasına kfg deniyorHocam KFG nin tam anlamı ne bilmediğimden soruyorum fanları falan mı
sağolun hocamkutu fatura garantinin kısaltmasına kfg deniyor
Kesinlikle para iadesi al bence hem toz girmiş hem ölü piksel var hemde ışık sızması
Hocam ikinci el 3090 bakmanizi oneririm o butceye grafik isiyle ugrasiyorsaniz.
hocam o zaman rtx 3070ti alabilirsiniz ama eğer daha performanslı fiyatına değicek ve uzun ömürlü bir kart alıcaksanız bütçenizi 20000 e çıkararak rtx 4070ti alabilirsiniz bence aralarında ki performans farkı için 5000tl cidden çok az
Psu 750w ise 4070ti daha yüksek ise 2. El 3090 750wdan düşükse ztn hiç biri
4070ti en mantıklısı olur hocam hem yenilik hem performans açısından ve işiniz için rtx kartlar daha uygun olur gibi
4070 ti hocam hem oyun performansi hem render performansi digerlerine gore daha yuksek.
Marka ne olmalı zotac 20k diğerleri 25k zotac önerir misiniz4070Ti alırım MSI alabilirsin kaliteli markadır. Asus Dual olsa onu seç derdim. Hem driver vs. sorunu olmaz hem yüksek performans verir günümüz için 4k ya da yeterlidir.