Bizim zamanımızda enes batur yoktu daha çok yt de pek yoktu 11 yaşında yeğenim var o bile enes batura mal mal hareketler yapıyor diyor o çocuk bile bunu kavramış ne diyeyim.Ben 6. sınıftayken sırf kötü dediğim için dayak yemiştim.
Yeğeniniz zeki ve akıllıymış.Bazıları hiç anlamıyor.Bizim zamanımızda enes batur yoktu daha çok yt de pek yoktu 11 yaşında yeğenim var o bile enes batura mal mal hareketler yapıyor diyor o çocuk bile bunu kavramış ne diyeyim.
Hocam biz bu kafayla gidersek gerçekten Batarız.Tarihini bilmeyen geleceğine yön veremez.Bu hiçbir şey,
-
Öyle bir nesil geliyor ki sonumun hiç hayırlı değil.
Binlerce yıllık tarihini bilmeyen,dizilerden tarih öğrenen,işi gücü tiktok çekmek olan bir nesil...
Bu devirde bir şeyleri araştırıp öğrenmek suç oldu.İnsanlara askeri havacılığa ve tarihe ilgim var dediğim zaman ilk sözleri şu oluyor,
''Ne iŞine yaRayAcAK BUnLAR yHA''
Ve bana bunu diyen arkadaşlarım da var.
Hayalleri sadece ''internet kafe açam para kazanam'',''kafe açam para basam,okumaya ne gerek var yha'' olan vasıfsız bir nesil.
Aile ne kadar zorlarsa zorlasın,terbiye verirse versin bu işler insanın içinde olmaz ise bir şey olmaz...
Zaten ne eğitim sistemi ne de başka bir şeyimiz düzgün,bu olaylara da çok şaşırmıyorum artık
Celal Şengörün ''Türkiye Afganistan’dır.'' sözüne hak vermeye başladım.
Oysa yeğenim bana zeka yoksunu gibi gelir brawl stars videoları flaan izler pubg mobile görünce ağzının suyu akar heralde yeni nesil böyle.Yeğeniniz zeki ve akıllıymış.Bazıları hiç anlamıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam biz bu kafayla gidersek gerçekten Batarız.Tarihini bilmeyen geleceğine yön veremez.
Battık hocam batacağımız kadar artık kendimizi kurtarmaya bakacağız....Yeğeniniz zeki ve akıllıymış.Bazıları hiç anlamıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam biz bu kafayla gidersek gerçekten Batarız.Tarihini bilmeyen geleceğine yön veremez.