Neler Yeni

Öneri Genel kullanim icin m2 ssd önerisi

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Göktuğ Demircan
Bütçe
3000
biostar b650mp e model bir anakartim var genel kullanim icin yani windows olsun oyun olsun her şey için kullanmak adına ssd önerilerine açığım max 3 bin tl bütçem var (normalde forumda gezindim ama herkes farklı bir şey dediği için emin olamadım)

asuramerlin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Merlin
biostar b650mp e model bir anakartim var genel kullanim icin yani windows olsun oyun olsun her şey için kullanmak adına ssd önerilerine açığım max 3 bin tl bütçem var (normalde forumda gezindim ama herkes farklı bir şey dediği için emin olamadım)
hocam DRAM li ssdler daha iyi diye biliyorum o tarzda bakınız

MoonWalk

80+ Bronze

MoonWalk

80+ Bronze
@Daaker İç bileşenleri farklı ikisinin. Google'a "S70 Blade Crash" veya "Error" yazınca asıl mesele ortaya çıkıyor.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Göktuğ Demircan
Exceria Pro alınabilir model. S70 Blade hakkında detaylı araştırma yapmak gerek, sorun yaşayan kullanıcı sayısı az değil.
başka öneriniz var mi hocam zira bu ürünü satan intros adli şirket pek güvenilir gelmedi bana

Orient

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan-şişman
Hocam amazon satıcıyı onaylamış yorumları iyi şirketin önemi yok? Malın dandik vs olma ihtimali yok olsa zaten satıcı düşük puan alır
başka öneriniz var mi hocam zira bu ürünü satan intros adli şirket pek güvenilir gelmedi ban

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Göktuğ Demircan
Hocam amazon satıcıyı onaylamış yorumları iyi şirketin önemi yok? Malın dandik vs olma ihtimali yok olsa zaten satıcı düşük puan alır
bilmiyorum hocam mesela 256 gb microsd soyledim 64 gb geldi diyen var iade icin urunu yollayacaktim adres yanlis diyen var bilemiyorum

Top Bottom