General Mobile GM 21 Pro Nasıldır?

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,669
Anneme 3k bütçe ile telefon almayı düşünüyoruz. Epey'e baktığımda en iyi puanlı bu modeldi ve özellikleri hoşuma gitti. 6.7 inch olması ve fhd+ olması gibi. Aranızda kullanan var mı?

Anneme 3k bütçe ile telefon almayı düşünüyoruz. Epey'e baktığımda en iyi puanlı bu modeldi ve özellikleri hoşuma gitti. 6.7 inch olması ve fhd+ olması gibi. Aranızda kullanan var mı?
gm 21 kullandım ya dostum açılması kapanması arada safe moduna alıyor kendini yavaş cihaz 2. el daha sağlam tel bulabilirsen onlara yönel ya bu değişik tel
bu telde yapılacak sağlam film izleniyor deneyimledim video izlenir wp falan başka gideri yok

Geçen gün arkadaşa aldık bu telefonu. Tam bir f/p ürünü dostum. Anneye her türlü alınır. Bu bütçeye daha iyisi yok sanırım

Hocam GM nin bir kaç modelini kullandım, çevremde de kullananlar oldu. Telefon başta güzel baya f/p geliyor fakat sonra bir sapıtıyor ki servise gönderip duruyorsun. Yazılımı o kadar kötü ki, stock Android kullanıldığı hâlde yazılımı parçalarla uyumsuz sanırım. Gm21pro da duzelttilermi bilmiyorum fakat sana o markayı önermem.

iphone 12yi ver o kullansın hayırlı evlat ol

:kappahd:

Geri