General Mobile Gm 22 Pro Kullananlar Bakabi̇li̇rmi̇?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,404
Telefon hosuma gitti
1 guncelleme sikintisi diyorlar
2 her zaman cokuyor diyorlar
2 fiyatina deger mi ve general mobile in kendi sitesinden mi yoksa baska yerlerden mi

General Mobilenin hiç bir telefonunu önermem
Samsung al onun yerine

1 evet güncellemeler maalesef gm de çok çok nadir olur ve kısa sürer. Muhtemelen 1 yıl güncelleme alırsın 2 yi de görme ihtimlin var.
2 her zaman çökmez HelioG95 var kolay kolay yorabileceğin bir işlemci değil ama ara yüz vasata yakın telefonun donma kasma yaşayabilirsin arayüzde.
3 bu fiyata daha sorunsuz bir marka xiaomi ya da samsung gibi telefonlar tercih edebilirsin.
bende sana şunu sorayım sen neden bu telefonu düşünüyorsun ?

gm markasını önermiyorlar ama ben gm5 i 5 yıl kullandım sarj soketi çabuk bozulabiliyor ısınma problemleri de oluyordu gm5 de gm20 nasıl bilemiyorum kameraları fiyatına göre iyi oluyor gm markasının gm5 ile iphone kalitesinde fotoraflar çekiyordum ışıklı ortam da

Samsung bana gore degil bide casper in son cikan telefonu ile ilgili dusunceleriniz nelerdir
General Mobilenin hiç bir telefonunu önermem
Samsung al onun yerine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 evet güncellemeler maalesef gm de çok çok nadir olur ve kısa sürer. Muhtemelen 1 yıl güncelleme alırsın 2 yi de görme ihtimlin var.
2 her zaman çökmez HelioG95 var kolay kolay yorabileceğin bir işlemci değil ama ara yüz vasata yakın telefonun donma kasma yaşayabilirsin arayüzde.
3 bu fiyata daha sorunsuz bir marka xiaomi ya da samsung gibi telefonlar tercih edebilirsin.
bende sana şunu sorayım sen neden bu telefonu düşünüyorsun ?
Ben bu telefonu sahsen boyle icim isindi arkadas almis baya cocuk aksama kadar pubg oynadi telefonda sarji %20 tukenmis mah i yuksek ekran boyutu yuksek tasarimi guzel sadece aklim bu guncelleme konusuna takildi guncelleme derken androis yoksa baska birsey mi?

Alınabilir samsunga karşıysanız xaiomi ve oppo gibi markaların telefonlarını inceleyin

Samsung bana gore degil bide casper in son cikan telefonu ile ilgili dusunceleriniz nelerdir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu telefonu sahsen boyle icim isindi arkadas almis baya cocuk aksama kadar PUBG oynadi telefonda sarji %20 tukenmis mah i yuksek ekran boyutu yuksek tasarimi guzel sadece aklim bu guncelleme konusuna takildi guncelleme derken androis yoksa baska birsey mi?
Dostum şimdi şöyle bir şey oluyor işte şuan %20 gidiyor 1 yıl sonra %50 gidiyor. Önemli olan o stabilizasyonu güncellemeler ile ayakta tutabilmekte. Xiaomi telefonum var pil durumu mükemmel görünüyor 1 yıllık telefon 6bin mah pil gücü var 1 günü zar zor çıkarıyorum. Birde iphone 11 var oda yaklaşık 1 yıllık pili %92 ye düştü hala bir günü stabil şekilde çıkarabiliyor. Yada kamerası çok fazla güncelleme alamadığı için programı bir süre sonra sana o çöp gibi çekiyor gibi geliyor. Çoğu telefon markası sarj dır kameradır güvenliktir bunları güncellemer ile ayakta tutar. Yavaşlama davasıda aslında bunlardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,070
Üyeler
187,143
Son üye
zt_12tr
Geri