Neler Yeni

General Mobile Hakkında Yorumlarınız Nelerdir?

afducy

80+
General Mobile Discovery'nin ılk versiyonunu yıllarca kullanan birisi olarak markayı önermem. Yıllar sonra ekran kendi kendine bir yerlere tıklıyor, sarj soketi bile bozulabiliyor.
Soket tamirine teleondan çok para harcamışım. 4k lık şahine 14 klık ses sitemi gibi :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
Android One kapsamında olmalarına rağmen güncelleme konusunda çuvallayan bir firma. Zamanında GM 5 Plus almıştım. Android 8.0 getirteceğiz diye sesimizi duyurmadığımız yer kalmadı. Sonuçta ise yarım yamalak bir sürüm getirdiler ve öylece bıraktılar. Harici romlar telefonu biraz toparlıyor. Lakin onların da çoğu adam gibi çalışmıyor. Önceden S3 mini kullanıyordum. Rom anlamında kıyamet gibi seçenek vardı. GM 5 Plus'ı hala kullanıyorum. Yaklaşık 2.5 yıl olmuştur. Şarj hiç dayanmıyor. Xiaomi Miui rom ile kullanıyorum. Yakın zamanda AirDots kulaklık almıştım. Telefonun kendi romu ile benim kurduğum rom arasında bariz ses kalitesi fark attı. Kendi yazılımı beş para etmez.
Kimse söylemese de Discovery Elite gibi bir facia var. Adamlar zamanında inanılmaz iyi özelliklere sahip bir amiral gemisi telefon çıkardı ama güncelleme desteği vermedikleri için telefon çöp oldu. GM 5+'ta da benzer bir sorun var, telefon orta seviye için başarılı bir kameraya sahip ama güncel API'ye sahip Google Camera kurulamıyor. Kaynak kodları tamamen açık hale getirip geliştiricilere sunsalar ürettikleri telefonlar uçacak.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Gerçekten berbat bir telefon markası. Devlette ucuz bulduğu için 100 tl ye okullara tablet dağıtmıştı

ozgur_m3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
özgür özer
gm serisi için cep fırını diyeblirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular