Neler Yeni

Geniz eti buruna etkisi varmı?

herhangi bir acı veya iş kaybı işe gidememe veya güneşe çıkamam gibi bir şey söz konusu mu bende de var merakımdan soruyorum
İşten her 3 ayda bir 1 haftalık rapor alıyorum. Akıntı başladığında her dakika akıyor hemde her dakika. Doktorun biri genizden alakalı değil diyor biri sinüzit ditor öteki alarji diyor. Yok diğer doktorlar sana yanlış söylemiş falan filan. Bezm artık

grasdiyas

80+ Silver
Bende küçükken vardı bayramdan sonra estetik olucam aldırcam genzim hep akıyo rahatta nefes alamıyorum
benim genel olarak burun bölgesi sıkıntılı :D burunda et var genizde de var sinüslerde kist var bide estetik nerede olacaksınız hocam nasıl yapıyorlarki bende 18 me girince yaptıracam mecbur yapmıyorlar ameliyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşten her 3 ayda bir 1 haftalık rapor alıyorum. Akıntı başladığında her dakika akıyor hemde her dakika. Doktorun biri genizden alakalı değil diyor biri sinüzit ditor öteki alarji diyor. Yok diğer doktorlar sana yanlış söylemiş falan filan. Bezm artık
emar çekmedilermi bi sinüslere bakmak için

eğitim ve araştırma hastanelerine git yada şehir yakınsa bilkent iyi ankaradaki

benim genel olarak burun bölgesi sıkıntılı :D burunda et var genizde de var sinüslerde kist var bide estetik nerede olacaksınız hocam nasıl yapıyorlarki bende 18 me girince yaptıracam mecbur yapmıyorlar ameliyat

eğitim ve araştırmalara gitmiştim.. Şimdi laptopları vs hepsini satıp özele gidicem o parayla

halitxct

80+ Silver

medicalparkda yapıcam hocam bayramdan hemen sonra

grasdiyas

80+ Silver

grasdiyas

80+ Silver

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
Aynı durum bende de vardı çocuk yaştayken ameliyat oldum geçti bence doktora görün bi ameliyat olabiliyorsan ol en tertemizi
pazartesi olacağım ameliyat burnum 8 9 yaşlarımda çok güzeldi büyüdükçe kötüleşti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,025
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom