Gerçek 7.1 kulaklık önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ama kendine vakit ayırman lazım neyse yoksaydım gitti 2 saattir boş atıyor ama ilk okul bitince haber var beraber kutlayalım nede olsa okuma konusunda seni öğrenmeye teşvik ettik
aaa oğlum bittimi okulun nasıldı tanıyamadım ya

ben sizin gibi boş insanlara harcıyacak vaktim yok inanki yok
ama kendine vakit ayırman lazım neyse yoksaydım gitti 2 saattir boş atıyor ama ilk okul bitince haber var beraber kutlayalım nede olsa okuma konusunda seni öğrenmeye teşvik ettik
cevabuını yukaridaki arkadaş verdi zaten şimdi konumdan git boşsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aaa oğlum bittimi okulun nasıldı tanıyamadım ya
bir insan nasıl kendini tanımaz

üzme onu abisi dah çarpmayı öğrenecek o bu arada o corsairi alın geçin

cevap vermeyerek. cevap vermek
evet senin adına carpmayı öğreneceğin hakkında cevap verdi malum daha yeni okuma yazma öğrendin bu kadar yeter rica ediyortum daha yazma zaten yoksaydım

sahte 7.1 mi var :D sanal ve donalımsal 7.1 var sanırım donalımsal olan 7.1 istiyorsunuz pek bir fark yok arada aslında kulaklıktan kulaklığa 7.1 performansı değişiyor kendinizi donalımsa 7.1 diye şartlamayın bazı sanal 7.1 lerde adamın nefesini ensenizde hissediyorsunuz o kadar keskin ve net yön tahini yapan sanal 7.1 kulaklıklar var.

cevap vermeyerek. cevap vermek
1 c sınıfından sefa arkadaşımızı bu ödülü vererek bu konudan uğurluyoruz
yılın en boşu.jpg

sahte 7.1 mi var :D sanal ve donalımsal 7.1 var sanırım donalımsal olan 7.1 istiyorsunuz pek bir fark yok arada aslında kulaklıktan kulaklığa 7.1 performansı değişiyor kendinizi donalımsa 7.1 diye şartlamayın bazı sanal 7.1 lerde adamın nefesini ensenizde hissediyorsunuz o kadar keskin ve net yön tahini yapan sanal 7.1 kulaklıklar var.
sizin içinde ben bu ödülün aynısından yapacağım bekleyin
1617301525386.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri