Neler Yeni

'GERÇEK' sanatcıların şarkılarını rahat bırakın !

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
başkalarının yaptığını eleştirenler yüzünden ülke gelişmiyor. dinlemek zorunda değilsin. adamlar istediğini yapar. saç uzattım diye her gün yemediğim laf kalmadı. niye? çünkü ülkede herkes kendinden başka herkesi eleştirmeye çalışıyor. adamlar bir icraat ortaya koyuyor. sen de evde anca onları eleştiriyorsun

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Bence onların yaptığı şey orijinal şarkının değerini düşürmüyor. Başkası güzel yapsın veya kötü yapsın bunun öbür şarkıyı etkileyeceğini sanmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
safa kasım soyupak
fikrine biraz katılıp biraz katılmıyorum çünkü insanlar biraz farklı birşeyler dinlemek isteyebilir mesela ibrahim tatlıses Ağrı Dağın eteğinde şarkısının remix versiyonunu ben orjinalinden daha çok sevdim.ama müslüm gürses affet remixi hiç ama hiç beğenmedim.Ümit Besen nikah masası remix'i hiç beğenmedim yaani görüşler farklılık gösterebilir ve buna kimse "sen yapmayacaksın sende yapma" gibi sözler söyleyemez herkezin görüşleri farklı hatta çok farklı olabilir mesela sen hiçbir remixi beğenmezsin ama x kişisi remixi orjinalinden daha çok sevebilir bu normal bir şey ve sen kimsenin remix'dir cover'dır ve bunun gibi şeyleri yapmasına karşı çıkamazsın yapacağın tek eylem:hoşlanmadığın türü dinlemeyeceksin.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam rahat olun o gerçek eserlere yaptıkları yamalar 2-3 gün sonra unutulur. Gerçek eserler yaşamaya devam eder.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Daha iyisini sen yap demiyorum çünkü yapamayacağın kesin. Kötü olmuş demekle iş bitmiyor. Neyini beğenmediğini söylemen gerekir. Herkesin ses rengi ve aralığı farkı olduğundan herkes aynı şekilde okuyamaz. Ahmet Kaya'nın "Nankör Kedi" düetine bakıp ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin.

Evet orijinal tondan değil. Adamın sesinde öyle bir ton yok ki oradan okusun. Kendi tonundan ve kendi yöntemiyle söylemek yerine kopyalamayı deneseydi sesi otobüste muavine "popkek" diyen yolcununki içine kaçardı. Bu resmi bir iş üstelik. Resmi olmayan yorumlar var ve söyleyen kişi telif yememek için biraz değiştirmek zorunda. Yoksa ne olur?

1616145964833.png

Yoksa bu olur. YouTube bunu sana sormayıp otomatik olarak yaptığından telif yersin ve videodan para kazanamazsın.

1616146016333.png

Oyun videosunda para kazanma kapatılmıyor fakat müzik videolarında işin ucu telif atağına kadar gidebilir. 3 telif atağında kanal kapatılıyor. Bir şeyin kopyasını yapmak değil kendi yorumunu katmak esastır, yoksa kim neden orijinali varken seni dinlesin? Yapılan yorum senin canını sıkacak kadar yaygınlaştı ise de zaten o yorum güzeldir, sadece sen beğenmemişsindir.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
müslüm gürsesin şarkılarını neden cover yapıyorlar ya rahat bırakın kendini sanatçı sanan yeni nesil çakma sanatçılar bakıyorum 'Mutlu Ol Yeter ' coverlanmış 'Kaç Kadeh Kırıldı' coverlanmış 'İtirazım Var' coverlanmış ama nasıl söylüyorlar berbat abi ya yazık kendi şarkınızı yapın zaten güzel bir şey de yapamıyonuz şarkı yazıp sadece söylüyorlar ne mimik var ne kafiye var abi
sadece klip onlarada ne kadar klip denirse giyinmek için girip soyunup çıkıyorlar. gerçekten hakkını verenler var orasını burasını açmadan klip çeken ve şarkısıda güzel olanlar var ama ünlü değiller nedenmi çünkü çıplak değiller güzel kafiyeli ve anlamlı şarkılar çıkaran birisini söyliyeyimmi Naz Ölçal-Yoksun mis gibi abi he kimisi sevmez bilmem ama ben yeni nesil şarkılar dinlerken ayağımla ritim bile yapamıyorum çünkü sadece okuyorlar anlamsız,duygusuz,mimiksiz bırakın şu saçma şarkılar çıkarmayı ve gerçek sanatçıların şarkılarını rahat bırakın diyorum sözü size bırakıyorum
Demek ki bahsettiğin sanatçılar ne kadar iyi şarkılar çıkarmış ki yeni nesil tekrardan söylüyor bu şarkıları. İmzanda yazan ile kendi yaptıkların çelişiyor. İnsanları uyaracağına önce kendini düzelt.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Sanat toplum içindir isteyen istediğini yapar hadi eyvallah.

Top Bottom