Gerçek sistem Bence budur!

bunlar zaten apu olarak kullanılmaması gerek işlemciler eger öyle bir niyet varsa sonu g olanlar alınmalı
Hocam biliyorum ben arkadaşın dediğine istinaden dedim tabii ki bu işlemciyi alırsa iyi bir gpu yakisir ama işlemci ağırlıklı oyunlarda performansı tek başına iyidir diye düşünüyorum

Hocam biliyorum ben arkadaşın dediğine istinaden dedim tabii ki bu işlemciyi alırsa iyi bir gpu yakisir ama işlemci ağırlıklı oyunlarda performansı tek başına iyidir diye düşünüyorum
ekran kartımda bir sorun çıkmıştı ve 2 hafta işlemci ile denedim cs2 de ortalama 100-160 fps arası gidip geliyordu , ancak 3A oyunlarda çakılır net.

Eee ne yapalım şimdi ?

ekran kartımda bir sorun çıkmıştı ve 2 hafta işlemci ile denedim cs2 de ortalama 100-160 fps arası gidip geliyordu , ancak 3A oyunlarda çakılır net.
Tabi hocam zaten benim dediğim işlemci ağırlıklı oyunlarda FPS oyunları CS valo gibi yerlerde iyi

bu sisteme ekran kartı rtx 2060 takıcam beyler çünkü para yetmiyo bi süre böyle idare edeceğiz sonrasında para birikirse eğer kart alacağız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,804
Üyeler
174,784
Son üye
gavur_imam
Geri