Forum'daki Arkadaşlarla beraber derlediğimiz Sistem toplama (Son Hali.)

….. akdj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemi beğendim ben kanka valla bak hoşuma gitti 2x 16gb'da ram bile var sistemde
Kanka Patriot al ramleri 2x16 3500lira

Gigabytedan uzak dur dedi herkes colorful aldım msı veya colorful tavsiye ederim anakartta özellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartları sıkıntılıymış gigabyteın
ben b550 kullandım 1yıldan fazladır herhangi bi sıkıntı görmedim :)
colorful da bios update sıkıntısı var ona bakarsak

1300e kule tip aldım bu daha şık

hocam para yok malesef ^^
alacağın b650 de o para etmez, para israfı olur bana göre hocam. hatta 9 faz anakart bile almayın ilerde siz işlemci de değiştirirseniz anakartı da değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

ben b550 kullandım 1yıldan fazladır herhangi bi sıkıntı görmedim :)
colorful da bios update sıkıntısı var ona bakarsak
Valla kanka 10 gün önce bende senle aynı durumdaydım forumdan aldığım bilgileri aktardım sana benim dediğimden fazlasını söylemez gibi şuan kimse

Valla kanka 10 gün önce bende senle aynı durumdaydım forumdan aldığım bilgileri aktardım sana benim dediğimden fazlasını söylemez gibi şuan kimse
colorful güzel anakart yalnız avantajı olduğu kadar, dezavantajı da olabilir
çünkü ddr4 anakartlarına bios yazılım desteğini ya keşmiş ya aylar, yıllar sonra veriyor :)
örnek
Ekran görüntüsü 2025-02-26 005415.png

Kral psu gold serisi değil ona kafam takıldı bana gold serisi bi psu lazım fiyatları'da en az 5000TL'den başlıyor.

Geri