Gerçekçi Oyun Tavsiyesi ?

Bildiğiniz silahlı gerçekçi bir oyun varmı arkadaşlar. Yani elime makinalı alıp oraya buraya gitmekten çok tabancayla bile ilerleyebileceğim bir mermiyle filan düşmanı yıkabileceğim bir oyun arıyorum. Savaş oyunlarından çok mafya çete tarzı olursa daha iyi olur :)
Creysis serisi

Freedom Fighters. Eski bir oyundur ama çok kalitelidir.

Battlefield 1 ve 5
Oynaması çok zevkli oyunlar. 5 i henüz oynamadım fakat 1 çok güzel gidiyor.

Bildiğiniz silahlı gerçekçi bir oyun varmı arkadaşlar. Yani elime makinalı alıp oraya buraya gitmekten çok tabancayla bile ilerleyebileceğim bir mermiyle filan düşmanı yıkabileceğim bir oyun arıyorum. Savaş oyunlarından çok mafya çete tarzı olursa daha iyi olur :)
Mafıa the city lost heaven aşırı gerçekci ve dediğin gibi mermi sıkıntısı yaşıyosun zorlanıyosun hikayesi mükemmel ötesi tek kötü tarafı oyun 2003 yapımı yani mekanikleri biraz eski ama oyunu bitirince gurur duyuosun kendinle tam bir mafıa hikayesi normal bi vatandaşın mafıa olma hikayesi direk mafıa cılıktan başlamıyosun yani

Bence sen "Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands" bunu arıyorsun.

Escape From Tarkov var

biraz troll bir oyun ama cuisine royale var (yani pubg çakması ama bedava)

Geri