Gerçekmidir yoksa sahtemi

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
SELAMÜN ALEYKÜM
Şimdi okul çıkışı kaymakamlığın önğnde elinde dosyalarla 2,3 adam vardj biri merhaba merhaba dedik ayak üstü kart vs. Gösterdi şehit kızı kanser hastası yardım topluyoruz bu tarz bir şey dedi bende dalgınlığıma geldi birden cebimdeki yemek paramı verdim dolandırıcımı bunlar yoksa gerçekmidir.

Harbiden bir an dalgınlığıma geldi neyse artık belkş gerçektir az verşncede dediki daha fazla ver anlamında öbür verilen paraları gösterdi ve bu tarz bir şey dedi.
Ben orenxiyim elimden geldigince az para veriyorum gercek olsa bile yardim edebilecek pek param yok kendime zor bakiyorum.

Ama iyi bir jiyet ve amacla verdin onun neye kullanacagini sen bilemessin. Bosa uzulme.

Gercekden hastasi olup belgeleri olupda o paralari hasta yakini yerine bi kismiyla tatile gidip eglenen insanlar var.

Sen egerki gercek olsugnu dusunup yardim etmek istiyosan et napaxagi ona kalmis.

Ben orenxiyim elimden geldigince az para veriyorum gercek olsa bile yardim edebilecek pek param yok kendime zor bakiyorum.

Ama iyi bir jiyet ve amacla verdin onun neye kullanacagini sen bilemessin. Bosa uzulme.

Gercekden hastasi olup belgeleri olupda o paralari hasta yakini yerine bi kismiyla tatile gidip eglenen insanlar var.

Sen egerki gercek olsugnu dusunup yardim etmek istiyosan et napaxagi ona kalmis.
Bende üzülüyorum gerçekten yardım ihtşyacı olupda az para vermekten çünkü bilemiyor insan gerçekten ihtiyacı olup olmadığını gerçekten ihtiyacı olduğunu bilsem mesela az buz yine biriktirdiğimi veririm ama deidğiniz gibi bende öğrenci olduğum için elimden bu kadar geliyor anca.🙂

Yardım etmek için neden aracıya ihtiyaç duyuyorsunuz? 😀

SELAMÜN ALEYKÜM
Şimdi okul çıkışı kaymakamlığın önğnde elinde dosyalarla 2,3 adam vardj biri merhaba merhaba dedik ayak üstü kart vs. Gösterdi şehit kızı kanser hastası yardım topluyoruz bu tarz bir şey dedi bende dalgınlığıma geldi birden cebimdeki yemek paramı verdim dolandırıcımı bunlar yoksa gerçekmidir.

Her şey beklenir öyle tiplerden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,237
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri