Neler Yeni

Gerçekte nasıl birisiniz?

Az önce bi' durdum ve gerçekteki ben ile bu forumdaki benin arasında dağlar kadar fark olduğunu fark ettim. Önceden de farkındaydım ama cidden az önce çok değişik hissettim. Bu ortamda herkesle saygılı konuşan, herkese yardım eden biriymişim gibi davranıyorum ancak gerçekte hiç öyle değilim. Bu forumdaki konulara cevap yazarken çok resmî bir dilde konuşuyorum ve konuşma üslubuna çok dikkat ediyorum ancak gerçekte hiç konuşamayan birisiyimdir. İki anlamda da konuşamam, ne kendimi ifade edebilirim ne de diksiyonum iyidir. Gerçekte çok küfür ederim mesela. Çok da üşengecimdir, gün boyu PC'den kalkmam. Böyle olduğumu fark edince sanki bu forumda beni tanıyanlara veya tanımayanlara sanki kendimi başka biriymişim gibi tanıttığımı düşünüyorum. Belki birileri "Aaa ne kadar saygılı, ne kadar yardımsever." diyordur bana ama hiç öyle değilim. Bundan rahatsız oldum mesela, ben ne kadar farklı biriymişim ya? Peki siz nasıl birisiniz? Sizden isteğim eğer bir şey yazacaksanız lütfen açık olun ve içinizi sonuna kadar dökün. Dertleşme gibi bir şey olsun bu.

(Dipnot: Normalde böyle konular açacak biri değilim ama bu durum beni rahatsız ettirdiğinden dolayı size de aynı şey oluyor mu diye merak ettim. Bu konunun amacı hiçbir şekilde yorum kasmak değildir.)
Seninkinin aynısı..

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şakacıyımdır boş espriler yapmayı severim gerektiği yerde ciddi olurum, sinirliyimdir şuan ise mutsuzum :/

Ariseks

80+ Gold
Tanımadığım insanlarda forumda davrandığım gibi davranıyorum
Tab2 arkadaş ortamıyla aynı şekilde davranamam

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Az önce bi' durdum ve gerçekteki ben ile bu forumdaki benin arasında dağlar kadar fark olduğunu fark ettim. Önceden de farkındaydım ama cidden az önce çok değişik hissettim. Bu ortamda herkesle saygılı konuşan, herkese yardım eden biriymişim gibi davranıyorum ancak gerçekte hiç öyle değilim. Bu forumdaki konulara cevap yazarken çok resmî bir dilde konuşuyorum ve konuşma üslubuna çok dikkat ediyorum ancak gerçekte hiç konuşamayan birisiyimdir. İki anlamda da konuşamam, ne kendimi ifade edebilirim ne de diksiyonum iyidir. Gerçekte çok küfür ederim mesela. Çok da üşengecimdir, gün boyu PC'den kalkmam. Böyle olduğumu fark edince sanki bu forumda beni tanıyanlara veya tanımayanlara sanki kendimi başka biriymişim gibi tanıttığımı düşünüyorum. Belki birileri "Aaa ne kadar saygılı, ne kadar yardımsever." diyordur bana ama hiç öyle değilim. Bundan rahatsız oldum mesela, ben ne kadar farklı biriymişim ya? Peki siz nasıl birisiniz? Sizden isteğim eğer bir şey yazacaksanız lütfen açık olun ve içinizi sonuna kadar dökün. Dertleşme gibi bir şey olsun bu.

(Dipnot: Normalde böyle konular açacak biri değilim ama bu durum beni rahatsız ettirdiğinden dolayı size de aynı şey oluyor mu diye merak ettim. Bu konunun amacı hiçbir şekilde yorum kasmak değildir.)
sessiz arkadaş ortamım 1 yada 2 kişiden oluşuyor ailevi akrabalarla sorunlarım var sevmiyorum çok fazla okul değiştirdiğim ve dışlandığım için içime kapanık birisiyim ve bir takım yaşadığım olaylar yüzünden baya sessiz birisiyim sosyal medyada insanların bana karşı daha saygılı olması hoşuma gidiyor değer görme olayı mutlu hissettiriyor kimi zaman kavga kimi zaman normal konuşuyoruz ama olsun sosyal medya çoğu gerçek hayat ilişkisinden daha iyi geliyor

Avolay

80+ Gold

Aynı şey oluyordu saldım , rahat rahat yazıyorum aman salla 3 günlük dünya

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
TAM BİR HI-YA-RIM (NOKTA!)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forumda, normalde olduğumdan bir tık daha ciddi takılıyorum. Onun dışında aynıyım. Ama konuşma dili ve yazı dili tamamen farklıdır. Forumda çok iyi anlaşan iki kişi buluşsa yan yana forumdaki kadar anlaşamayabilirler.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Top Bottom