Neler Yeni

Gerçekte nasıl birisiniz?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Az önce bi' durdum ve gerçekteki ben ile bu forumdaki benin arasında dağlar kadar fark olduğunu fark ettim. Önceden de farkındaydım ama cidden az önce çok değişik hissettim. Bu ortamda herkesle saygılı konuşan, herkese yardım eden biriymişim gibi davranıyorum ancak gerçekte hiç öyle değilim. Bu forumdaki konulara cevap yazarken çok resmî bir dilde konuşuyorum ve konuşma üslubuna çok dikkat ediyorum ancak gerçekte hiç konuşamayan birisiyimdir. İki anlamda da konuşamam, ne kendimi ifade edebilirim ne de diksiyonum iyidir. Gerçekte çok küfür ederim mesela. Çok da üşengecimdir, gün boyu PC'den kalkmam. Böyle olduğumu fark edince sanki bu forumda beni tanıyanlara veya tanımayanlara sanki kendimi başka biriymişim gibi tanıttığımı düşünüyorum. Belki birileri "Aaa ne kadar saygılı, ne kadar yardımsever." diyordur bana ama hiç öyle değilim. Bundan rahatsız oldum mesela, ben ne kadar farklı biriymişim ya? Peki siz nasıl birisiniz? Sizden isteğim eğer bir şey yazacaksanız lütfen açık olun ve içinizi sonuna kadar dökün. Dertleşme gibi bir şey olsun bu.

(Dipnot: Normalde böyle konular açacak biri değilim ama bu durum beni rahatsız ettirdiğinden dolayı size de aynı şey oluyor mu diye merak ettim. Bu konunun amacı hiçbir şekilde yorum kasmak değildir.)
Ben aynıyım ya.
Bi' tek normalde Urfa Ağzı burada İstanbul Türkçesi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Gerçekte de saygılıyım fakat buralarda olduğu gibi devlet dairesine resmi yazı yazıyormuşum gibi konuşmuyorum açıkçası.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gerçekte de saygılıyım fakat buralarda olduğu gibi devlet dairesine resmi yazı yazıyormuşum gibi konuşmuyorum açıkçası.
Bende tam tersi gerçekte baya küfür ediyorum burada daha düzgün konuşuyorum gerçekte 10 lafımdan 3 ü küfürdür.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
15 yaşımdayım. Ders notu olarak normal not alırım. Ana bacı söverim. Sinirlendiğimde o kişi gerçek hayatta gözümle görebildiğim birisiyse kafa atarım. Sinirlendiğimde yatarım. Her düşündüğümü söylerim. Forumda ve oyunlarda gerçek hayatta ki gibi olsam her yerden ban yerdim. Bir kişi saçma sapan bir görüşü var ise he deyip geçerim.

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Az önce bi' durdum ve gerçekteki ben ile bu forumdaki benin arasında dağlar kadar fark olduğunu fark ettim. Önceden de farkındaydım ama cidden az önce çok değişik hissettim. Bu ortamda herkesle saygılı konuşan, herkese yardım eden biriymişim gibi davranıyorum ancak gerçekte hiç öyle değilim. Bu forumdaki konulara cevap yazarken çok resmî bir dilde konuşuyorum ve konuşma üslubuna çok dikkat ediyorum ancak gerçekte hiç konuşamayan birisiyimdir. İki anlamda da konuşamam, ne kendimi ifade edebilirim ne de diksiyonum iyidir. Gerçekte çok küfür ederim mesela. Çok da üşengecimdir, gün boyu PC'den kalkmam. Böyle olduğumu fark edince sanki bu forumda beni tanıyanlara veya tanımayanlara sanki kendimi başka biriymişim gibi tanıttığımı düşünüyorum. Belki birileri "Aaa ne kadar saygılı, ne kadar yardımsever." diyordur bana ama hiç öyle değilim. Bundan rahatsız oldum mesela, ben ne kadar farklı biriymişim ya? Peki siz nasıl birisiniz? Sizden isteğim eğer bir şey yazacaksanız lütfen açık olun ve içinizi sonuna kadar dökün. Dertleşme gibi bir şey olsun bu.

(Dipnot: Normalde böyle konular açacak biri değilim ama bu durum beni rahatsız ettirdiğinden dolayı size de aynı şey oluyor mu diye merak ettim. Bu konunun amacı hiçbir şekilde yorum kasmak değildir.)
Kendini Dürüst bir sekilde ifade Etmen harika. Umarın bu forumun sıcaklıgından beslenir, üsengecliğin kalkar, Biznillah Küfür belasını dilinden cıkarır Allah kelamını yerlestirirsin. Hersey Gecicidir. Allah baki.
Pir Sultan Abdalında Dediği gibi:
Bu bir demdir gecer gider
Oyüzden Kendini Ferah tut. Doğru yolda Oldukca Rabbimde Yardımını esirgemez insaAllah.

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Forumda da saygılı ve sakin olmaya çalısıyorum. Gercek hayatta cok daha kotu biriyim agzimdan kufur eksik olmaz ancak maalesef bu durumdanda hic hosnut degilim malum kucuk yaslardan beri babam yanımda kufur ediyor ondan da bana kalan bir miras işte

Mauro İcardi

80+ Bronze
Burada ne kadar profillerde gezip sosyalleşsem de gerçek hayatta asosyalim.
Gerçek hayatta ciddiyimdir.
Forumda sadece cevap verirken ciddiyim.
Profil mesajlarında ciddiyetimi kaybediyorum. :D
Gerçek hayatta küfürü pek sevmem.
Forumda bazen insanın zehrini akıtası geliyor fakat ben tutmaya çalışıyorum.
İzoly önerenler, boş konu açanlar, her bütçeye Patriot Burst önerenler offf!
Zehrimi içimden akıtıyorum.
Yani forumdaki benle gerçek hayattaki ben pek farklı değil.

Top Bottom