Neler Yeni

Gerçekte nasıl birisiniz?

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Forumda saygılı bir insanım fakat normalde bazen çok sıradan bazen ise ( discord üzerinde arkadaşlarımla konuşurken ) küfürün dozunu kaçırabiliyorum. ama kesinlikle forum ile discord arasındaki o ince çizgiyi tutabiliyorum. Yani kısacası discord aynı forum ayrı hayatım ise ikisindende farklı.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
15 yaşımdayım. Ders notu olarak normal not alırım. Ana bacı söverim. Sinirlendiğimde o kişi gerçek hayatta gözümle görebildiğim birisiyse kafa atarım. Sinirlendiğimde yatarım. Her düşündüğümü söylerim. Forumda ve oyunlarda gerçek hayatta ki gibi olsam her yerden ban yerdim. Bir kişi saçma sapan bir görüşü var ise he deyip geçerim.
12 yaşındasın. Neden ısrarla 15 miş gibi gösteriyorsun? 15 olma ihtimalin söz konusu değil. kimliğin doğum tarihi ve isim gözükecek şekilde foto atsan veya forum ayarlarından yaşını göstermeyi açsan belki inanılır.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
12 yaşındasın. Neden ısrarla 15 miş gibi gösteriyorsun? 15 olma ihtimalin söz konusu değil. kimliğin doğum tarihi ve isim gözükecek şekilde foto atsan veya forum ayarlarından yaşını göstermeyi açsan belki inanılır.
İnamayacaksan inanma

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Az önce bi' durdum ve gerçekteki ben ile bu forumdaki benin arasında dağlar kadar fark olduğunu fark ettim. Önceden de farkındaydım ama cidden az önce çok değişik hissettim. Bu ortamda herkesle saygılı konuşan, herkese yardım eden biriymişim gibi davranıyorum ancak gerçekte hiç öyle değilim. Bu forumdaki konulara cevap yazarken çok resmî bir dilde konuşuyorum ve konuşma üslubuna çok dikkat ediyorum ancak gerçekte hiç konuşamayan birisiyimdir. İki anlamda da konuşamam, ne kendimi ifade edebilirim ne de diksiyonum iyidir. Gerçekte çok küfür ederim mesela. Çok da üşengecimdir, gün boyu PC'den kalkmam. Böyle olduğumu fark edince sanki bu forumda beni tanıyanlara veya tanımayanlara sanki kendimi başka biriymişim gibi tanıttığımı düşünüyorum. Belki birileri "Aaa ne kadar saygılı, ne kadar yardımsever." diyordur bana ama hiç öyle değilim. Bundan rahatsız oldum mesela, ben ne kadar farklı biriymişim ya? Peki siz nasıl birisiniz? Sizden isteğim eğer bir şey yazacaksanız lütfen açık olun ve içinizi sonuna kadar dökün. Dertleşme gibi bir şey olsun bu.

(Dipnot: Normalde böyle konular açacak biri değilim ama bu durum beni rahatsız ettirdiğinden dolayı size de aynı şey oluyor mu diye merak ettim. Bu konunun amacı hiçbir şekilde yorum kasmak değildir.)
Hocam siz moderotör değilmiydiniz ben mi yanlış biliyorum bıraktınız mı?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,709
İsim
Taha yücel
Konu eski ama belki sabah yazarim suan telefondayim

(TAM bi OKul çoçuğuyim fkfjf saka saka

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yakışıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Forumda pozitif olmaya çalışıyorum gerçek hayattada çok gülerim.
Pek bi fark yok sadece bazen saçma sapan konulara sövüyorum ama onu foruma yansıtmıyorum.

Top Bottom