GERÇEKTEN 4060 MI ARC B580Mİ

megatron1

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar gerçekten çok kararsızım bir kesim yok intele bulaşma daha driver sorunu var eski oyun açamıyor dx12 aşşağısı kötü fps veriyor felan diyor ama şimdi oynadığım oyunlar assetto corsa microsoft flight sim xplane 12 ets2 gerçekten çok kararsızım ama vram diye istediğim performansı alamadıktan sonra çökme mavi ekran hatası aldıktan sonra hiç almam çünkü değim oyunlar (bazılar) eski çalışmasında sorun olurmu bilmiyorum sadece msfs gibi oyunlarda dlss xsees felan var o yüzden ikiside ddr5 b580 li sistem 14400f 4060lı sistem 13400f var yani sizce hangisi gerçekten herkes farklı söylüyor bu dediğim oyunları oynayan bu kartla ve deneyimleyen varsa gerçekten çok çok güzel olur lütfen fanboyluk yapmadan gerçekleri konuşalım:)

intelin bir sonraki grafik kartı ve işlemci serisi mükkemmel gelecek beklemesen mantıklı olur.
rtx 4060 daha iyidir.

hocam ama şuanda yetmiyor diyorlar 8gb yani ben alıp uzun seneler kullanma taraftarıyım
8gb vram gerçekten anlamsız işlevsiz pahalıda
intelin grafik konusunda köklü bir geçmişi var
15 yıl intel işlemci içinde grafik kartıyla destek verdi bir sıkıntı olmaz
12gb istiyorsanız rtx 3060ti ikinci el alabilirsiniz

8gb vram gerçekten anlamsız işlevsiz pahalıda
intelin grafik konusunda köklü bir geçmişi var
15 yıl intel işlemci içinde grafik kartıyla destek verdi bir sıkıntı olmaz
12gb istiyorsanız rtx 3060ti ikinci el alabilirsiniz
hocam ben yani gerçekten hangisini tercih edeyim oynadığım oyunları baz alarak ve ileriye dönük olarak:)

4060 yerine 5060 al, 4060 Ti gücünde. 1080p için 8 gb vram yeterli
hocam 5060 nadir güzel sistem geliyor bütçem 27.5 oyüzden ya 4060 yada b580 alma taraftarıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia Rtx 3060 ti 12gb vram daha güçlüdür
ikinci el almicam hocam hazır sistem bakıyorum

4060 yerine 5060 al, 4060 Ti gücünde. 1080p için 8 gb vram yeterli

hocam daha çok itopya gaming gen yada vatandan bakıyorum

5060 ekran kartlı laptoplar mantıklı bence kasa zahmet

Geri