Neler Yeni

Gerçekten Pahalı Ekipmanlara İhtiyaç Varmı ?

Keyfen

80+ Bronze
olabilir hocam mouseın o kayması sensörle bağlantılı.
heh işte bundan bahsediyorum, en iyi mausla ortalama maus arasında % kaçlık bir fark vardır mesela 500 tl den 2000 3000 tl vermee değecek fark varmıdır mesela sizler kullandınızmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage mouse kullanırken csgo flick atarken bazen imleç olduğu yerde takılı kalıyordu, düşük senste zor hareket ediyordu, razer aldım bir kere bile sıkıntı yaşamadım.
ne kadarlık bi maustan ne kadarlık bir şeye geçtin acaba ? o zamanın fiyatlarıyla bu zamanın fiyatları tutmayacağından soruyorum ve moba tarzı oyun oynuyorsan onlardada fark varmıydı acaba

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
100 liraya aldığım Sharkoon Light 2s fare, 140 liraya aldığım Mpow kulaklık, 120 liraya aldığım gamenote klavyem, incehesap indiriminde 1 liraya aldım mousepadim ile mutluyum şahsen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Can Uzun
Merhaba,
ben klavye ve mouse için olabildiğine ucuza olanlarını alan birisiyim ve gerçekten merak ettim artık pahalı olan ürünlerin ne gibi + ları oluyor ? mekanik deniyor klavye hissiyatı daha iyi deniyor tamam ama başka ? kulaklığı anlıyabiliyorum ses kasılıyor ve ses kalitesi müzik oyunlardaki etkenleri çok fazla havaya sokuyor sizi ama gerçekten mouse ve klavye için 100 TL den çözebilecekken gidip 1000 TL 1500 TL vermeye değen bir durumu varmı ? sizinde fikirlerinizi merak ettim
klavye cidden zevk meselesi bende ilk başta mekanik almıştım sonraları klavyeden rahatsız olduğumu fark ettim membrana geçiş yaptım. Mouse olarak eğer iyi bir oyun oynamak istiyorum diyorsan 100 lira kurtarmıyor ortalama 200-250 liralık mouselar iş görürsün çok pahalılara kaçmaya lüzum yok.

NightWish2434

80+ Silver
dostum ben bunun farkındayım demek istedim 15 bin TL lik sisteme para veren birisi ( örnek veriyorum ) gidip 5 bin TL ekipmana dizmesi bana saçmalık gibi geliyor buna değecek ne gibi vaatleri var bana detay lazım
en dandik klavye 1000₺ kulaklık ve mouse'da 500'er ₺ den 1000₺ = 2000₺ en azami oyuncu ekipmanı fiyatıdır. üst sistem = üst kalite.

Keyfen

80+ Bronze
100 liraya aldığım Sharkoon Light 2s fare, 140 liraya aldığım Mpow kulaklık, 120 liraya aldığım gamenote klavyem, incehesap indiriminde 1 liraya aldım mousepadim ile mutluyum şahsen.
ki insanada fazlasıyla yetiyor bana kalırsa bozulursa derdide yok en fazla bi tane daha alınır yani
klavye cidden zevk meselesi bende ilk başta mekanik almıştım sonraları klavyeden rahatsız olduğumu fark ettim membrana geçiş yaptım. Mouse olarak eğer iyi bir oyun oynamak istiyorum diyorsan 100 lira kurtarmıyor ortalama 200-250 liralık mouselar iş görürsün çok pahalılara kaçmaya lüzum yok.
yo 400 e kadarda verilir sorun yok sadece acayip uçuk fiyatlardan satılıyor benim asıl merakım balonmu bu muhabbet yani biz iyisini yaptık şimdi dahada iyisi fark ne kadar %1 in altında fiyat farkı ise biri 500 diğer 3000 tl gibi mesela
en dandik klavye 1000₺ kulaklık ve mouse'da 500'er ₺ den 1000₺ = 2000₺ en azami oyuncu ekipmanı fiyatıdır. üst sistem = üst kalite.
tamam sen öyle diyorsun ama fiyatlara bakıyorum bazen adamlar ekran kartı ile yarışıcak klavye maus koyuyorlar

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
heh işte bundan bahsediyorum, en iyi mausla ortalama mouse arasında % kaçlık bir fark vardır mesela 500 TL den 2000 3000 TL vermee değecek fark varmıdır mesela sizler kullandınızmı
Hocam valla bu mousem 1000tl eskisi 20tl.Kesinlikle devasa fark ediyor.Ama aşırı abartmaya da gerek yok bütçe kısıtlıysa.İlla en iyi sensörlüsünü almayın en kötüde almayın işinizi görücek düzeyde orta serviye alın derim.

NightWish2434

80+ Silver
tamam sen öyle diyorsun ama fiyatlara bakıyorum bazen adamlar ekran kartı ile yarışıcak klavye mouse koyuyorlar
onlar alınmaz işte öğrenciler için. yayıncılar tercih ediyor. onlarında ona göre özellikleri var

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Can Uzun
ki insanada fazlasıyla yetiyor bana kalırsa bozulursa derdide yok en fazla bi tane daha alınır yani

yo 400 e kadarda verilir sorun yok sadece acayip uçuk fiyatlardan satılıyor benim asıl merakım balonmu bu muhabbet yani biz iyisini yaptık şimdi dahada iyisi fark ne kadar %1 in altında fiyat farkı ise biri 500 diğer 3000 TL gibi mesela

tamam sen öyle diyorsun ama fiyatlara bakıyorum bazen adamlar ekran kartı ile yarışıcak klavye mouse koyuyorlar
ben 500 ile 3k fiyat olan mouselar arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhaba,
ben klavye ve mouse için olabildiğine ucuza olanlarını alan birisiyim ve gerçekten merak ettim artık pahalı olan ürünlerin ne gibi + ları oluyor ? mekanik deniyor klavye hissiyatı daha iyi deniyor tamam ama başka ? kulaklığı anlıyabiliyorum ses kasılıyor ve ses kalitesi müzik oyunlardaki etkenleri çok fazla havaya sokuyor sizi ama gerçekten mouse ve klavye için 100 TL den çözebilecekken gidip 1000 TL 1500 TL vermeye değen bir durumu varmı ? sizinde fikirlerinizi merak ettim
bence ekipmanlar öenmli monitöründen klavye mouse ve kulaklık imzamdaki ekipmanları kullanıyorum daha önce ucuz ekipmanda kullandım gerçmekten fark var

Keyfen

80+ Bronze
Hocam valla bu mousem 1000tl eskisi 20tl.Kesinlikle devasa fark ediyor.Ama aşırı abartmaya da gerek yok bütçe kısıtlıysa.İlla en iyi sensörlüsünü almayın en kötüde almayın işinizi görücek düzeyde orta serviye alın derim.
Orta kalite bişi yeterli olur diye düşünüyorum bende tam aynı kafadayız
ben 500 ile 3k fiyat olan mouselar arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum.
en önemliside bu bana kalırsa düşük kalite değilde orta kaliteye yönelmek daha mantıklı gibi geri kalan hava civa
bence ekipmanlar öenmli monitöründen klavye mouse ve kulaklık imzamdaki ekipmanları kullanıyorum daha önce ucuz ekipmanda kullandım gerçmekten fark var
kanka ortalama bilgisayarın var ne kadarlık ekipman aldın acaba merak etttim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Orta kalite bişi yeterli olur diye düşünüyorum bende tam aynı kafadayız

en önemliside bu bana kalırsa düşük kalite değilde orta kaliteye yönelmek daha mantıklı gibi geri kalan hava civa

kanka ortalama bilgisayarın var ne kadarlık ekipman aldın acaba merak etttim
yazıyor imzamda hocam

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
ritim oyunu oynamıyorsan klavye lüx. Belki birde mobalar ve MMORPG'ler için alınabilir o kadar.

Top Bottom