selamın aleyküm bu konuyla rahatsızlık verdiğim için pardon ama nabalım benim anlamadığım konuda bu işte 4 gündür sabah 6 lara kadar bi kızla oyun oynuyoruz ve gayet samimi şekilde oluyo ara bulsun sohbet dönsün diyede bi ablam sayılabilcek kız var yanımızda ben bu konularda pek iyi değilim neyse 4 gündür oynuyoz vs gündelk hayatan falan bahsediyoz ve kızlada hobilerimiz vs baya uyuşuyo neyse arkadaşım kızı instadan ekledi bana da dediki az daha samimi ol istersin diye dün akşam instasını istedim ve dediki erkek eklemiyorum ben kendimi bozmamaya çalıştım sonra baktık ciden 3 tane erkek vardı onlarda gaiba hepsi kuzeniydi acaba instayı erkenmi istedim yada kısa yoldan redmi yedim daha beni görmemişt ve aslında kafalarımız baya uyuşmuştu şimdi aklımdaki soru ben bunla oyun da sohbet etmeye devam edimi yoksa redmi yedim daha fazla samimiyet kularsam ilerleye bilirmi şuan biraz takmış bulunmaktayım kız arkadaşım bu kısa yoldan ilgimi çekmedin demek dedi ben ise saçma buldum daha beni görmedi ve kafamız uyuşmuştu