Gereksiz para harcama sorunu

Türkiye’deyim. Kabul edilebilir seviyede bir gelirim var.

Evet, makina mühendisiyim.
Senin çalıştığın sektörde maaşların durumu nedir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar bir sorunum var Çalışmaya başladığımdan beri gereksiz para harcıyorum ve önünü alamıyorum 8 ayda akıl almaz bi para harcadım,sizden ricam nasıl tutumlu olurum? veya parayı saklma yöntemi varmı önceden yaptığınız bi kendini tutabilme yöntemi falan hertürlü fikire acıgım
Genelde bir şey alacağım zaman çalışırken zorluk çektiğim anlarla karşılaştırırım böylece ihtiyacım olup olmadığını kıyasını yapabiliyorum

Merhabalar bir sorunum var Çalışmaya başladığımdan beri gereksiz para harcıyorum ve önünü alamıyorum 8 ayda akıl almaz bi para harcadım,sizden ricam nasıl tutumlu olurum? veya parayı saklma yöntemi varmı önceden yaptığınız bi kendini tutabilme yöntemi falan hertürlü fikire acıgım
Çalıştığından ötürü para kısıtlı gelmiyor çalışmama olasılığına göre, o yüzden alışmışsın.
Gereksiz şeyler almamaya çalış , senin refahını arttıracak şeyleri almaya devam et. Bütçe kontrolü dahilinde yap tabii ki. Giderin fazla olmasın .

Senin çalıştığın sektörde maaşların durumu nedir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genelde bir şey alacağım zaman çalışırken zorluk çektiğim anlarla karşılaştırırım böylece ihtiyacım olup olmadığını kıyasını yapabiliyorum
Sektörün maaş ortalaması çok yüksek. En yüksek maaşların olduğu iş alanlarından biri.

Sektörün maaş ortalaması çok yüksek. En yüksek maaşların olduğu iş alanlarından biri.
hocam kaç yıllık tecrübeni var 2 yıllık makine okudum ama çalıştığım staj yerlerinde falan hiç anlattığınız kadar yüksek maaş alana mühendis görmedim.

hocam kaç yıllık tecrübeni var 2 yıllık makine okudum ama çalıştığım staj yerlerinde falan hiç anlattığınız kadar yüksek maaş alana mühendis görmedim.
Yeni mühendisim, çok uçuk rakamlar söz konusu değil ancak piyasaya genel olarak benzer rakamlar hakim.

yatırım yap
alışverişden değil yatırımlarından keyıf alırsın daha iyi olur

arkadaşlar ben de birine kızınca yüklü şekilde boş şeylere para harcıyorum bu arkadaştan daha beter benim durum sadkjsafas

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,098
Üyeler
192,609
Son üye
Mehmet_1453
Geri