Neler Yeni

Geri dönüşüm kutusunu boşalttım geri nasıl kuratarbilirim

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
Bir dosyamı geri dönüşüm kutusuna attım sonra geri dönüşüm kutusunu boşalltım geri kurtarma şansı var mıdır?

Captain Pricee

80+ Bronze

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Sistem geri yükleme açıksa eğer sürücülerinde bir ihtimal.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
yani tam olarak nerden ?
Bulunan dosya C klasörüne bağlı ise "Bilgisayarıma girip C sürücünün üzerine sağ tıklayıp , özellikler diyip ÖNCEKİ SÜRÜMLER kısımından oluşturulmuş geri yükleme noktası var ise seçerek GERİ YÜKLE" diyerek işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Fakat önceki sürüme geri döneceğinden dolayı bu zamana kadar oluşturulmuş dosyalarınız silinebilir. Bunu göze alarak yaparsanız sizin yararınıza olacaktır.

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulunan dosya C klasörüne bağlı ise "Bilgisayarıma girip C sürücünün üzerine sağ tıklayıp , özellikler diyip ÖNCEKİ SÜRÜMLER kısımından oluşturulmuş geri yükleme noktası var ise seçerek GERİ YÜKLE" diyerek işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Fakat önceki sürüme geri döneceğinden dolayı bu zamana kadar oluşturulmuş dosyalarınız silinebilir. Bunu göze alarak yaparsanız sizin yararınıza olacaktır.
Önceki sürüme dönecek derken? Valorantı sildim mesela oluşturulmuş hangi dosyalar silinecek?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Önceki sürüme dönecek derken? Valorantı sildim mesela oluşturulmuş hangi dosyalar silinecek?
Mesela bu silinen dosyanız bugüne kadar vardı . Bu dosyanın olduğu , 3 gün önce oluşturulan bir geri yükleme noktas olduğunu varsayalım. 3 gün öncesine kadar oluşturulan bütün dosyalarınız geri yükleme yaptığınızda silinecektir.

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela bu silinen dosyanız bugüne kadar vardı . Bu dosyanın olduğu , 3 gün önce oluşturulan bir geri yükleme noktas olduğunu varsayalım. 3 gün öncesine kadar oluşturulan bütün dosyalarınız geri yükleme yaptığınızda silinecektir.
mesela hesaplarım mı silinecek?

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Akrabamı buldum galiba. :D
Maalesef kurtarmanın bir yolu yok. Eğer harddisk kullanıyorsan kurtarmanın bir yol var ancak dosyaların çoğu bozulmuş olmalı. Mesela Valorant'ı kurtarmak istiyorsun diyelim. Valorant'ın dosyalarını kurtarırsın ama bütünlüğü olmadığı için oyun çalışmaz.

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
Akrabamı buldum galiba. :D
Maalesef kurtarmanın bir yolu yok. Eğer harddisk kullanıyorsan kurtarmanın bir yol var ancak dosyaların çoğu bozulmuş olmalı. Mesela Valorant'ı kurtarmak istiyorsun diyelim. Valorant'ın dosyalarını kurtarırsın ama bütünlüğü olmadığı için oyun çalışmaz.
hiç riske girmeye gerek yok o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,071
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom