ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 901
teşekkürler.Getir den en az 400tl lik seçili ürünlerde 200 TL indirim
getirküçük'te bu kampanya. büyük-küçük arasında fiyat farkı oynuyor. bazı ürünlerin fiyatı piyasadan alakasız olsa da genel olarak yarı yarıya hesaplandığında güzel ürünler var.Attığın sste su 49 lira, benim market kısmında 38 lira olarak gözüküyor. Aynı şekilde cips de 29 değil 26, dışarıdaki markette daha da ucuz, bindirime indirim gibi.
Knk onlar disindakileri al ama bence de indirime bindirim olmuşAttığın sste su 49 lira, benim market kısmında 38 lira olarak gözüküyor. Aynı şekilde cips de 29 değil 26, dışarıdaki markette daha da ucuz, bindirime indirim gibi.
KANKA ZATEN 49 25 OLUYOR ONDAN ALIYOR İNSANLARAttığın sste su 49 lira, benim market kısmında 38 lira olarak gözüküyor. Aynı şekilde cips de 29 değil 26, dışarıdaki markette daha da ucuz, bindirime indirim gibi.
sakin ol dostum bak ne dedimKANKA ZATEN 49 25 OLUYOR ONDAN ALIYOR İNSANLAR
5 litrelik su geçen şokta 12 13 lira falandı yani yine aynı paraya denk geliyorlar.dışarıdaki markette daha da ucuz
toplamda ödeyeceğimiz miktara bakmak lazım bence. Çünkü getirin her ürünü dışarıdan pahalı. Ben zaten alacağım cipsi marketten 20tlye almak yerine burda 24 TL'ye satılan (market fiyatından daha pahalı olduğunu vurgulamak için yazdım) cipsi indirimle 12ye sepete attım, + getirme ücretiyle tanesi 14tlye geldi. Burdan almasam zaten alacaktım. İhtiyaçların, yani zaten alınacakların ucuza geliyorsa alınması taraftarıyım. Yoksa indirim var diye almayacağın ürünü almak ihtiyacın olmayan ürüne para harcamak parayı savurmaktırAttığın sste su 49 lira, benim market kısmında 38 lira olarak gözüküyor. Aynı şekilde cips de 29 değil 26, dışarıdaki markette daha da ucuz, bindirime indirim gibi.