Höstad
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 123
- İsim
- Eren n
Dominostan pizza siparişi vermiştim saat 2 civarında siparişim daha yeni teslim edildi yaklaşık 1.5 saat sürdü teslim edilmesi ve daha 30. Dakika sistemde teslim edildi gözüktü 45. Dakikada müşteri temsilcisine bağlandım bu fotoğraftaki ali diye bi dangoz bağlandı ve kapınızı adresinizi kontrol edin vesaire dedi tamam burada sorun yok kapıya bırakmış olabilir lakin kapıyı bacayı kontrol ettikten sonra siparişimin olmadığını gördüm temsilciye bunu bildirdikten sonra aksaklık sebebiyle teslim edildi girmişler sisteme dedi bunun yalan olduğunu 7 yaşındaki çocuk bilir algoritmayı kandırıyorlar neyse bende eminim aksaklık olmuştur diyince bu ali denen dangoz konuşmayı bitirdi hiç bir şey yazamadım müşteriyi koruyamayan müşteriye siparişini zamanında ulaştırmaktan aciz bir firma getir dominosun kendi sitesinden alsaydım 30 dakikadan önce getirmek için ellerinden geleni yapıyorlardı 50 dakikaya kadar benim için sorun yok yaşadığım şehir çok küçük ve hava güneşli nasıl olurda bir sipariş 1.5 saatte teslim edilir bunu anlayamıyorum bir dahakine yemeksepeti veya trendyol go kapıda ödeme yapacağım 50 dakikayı geçtiği anda telefonu sessize alıp siparişi asla teslim almayacağım bu yazdıklarım size tecrübe olur umarım