Neler Yeni

Getir in restoranlar tarafından iplenmemesi

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren n
Dominostan pizza siparişi vermiştim saat 2 civarında siparişim daha yeni teslim edildi yaklaşık 1.5 saat sürdü teslim edilmesi ve daha 30. Dakika sistemde teslim edildi gözüktü 45. Dakikada müşteri temsilcisine bağlandım bu fotoğraftaki ali diye bi dangoz bağlandı ve kapınızı adresinizi kontrol edin vesaire dedi tamam burada sorun yok kapıya bırakmış olabilir lakin kapıyı bacayı kontrol ettikten sonra siparişimin olmadığını gördüm temsilciye bunu bildirdikten sonra aksaklık sebebiyle teslim edildi girmişler sisteme dedi bunun yalan olduğunu 7 yaşındaki çocuk bilir algoritmayı kandırıyorlar neyse bende eminim aksaklık olmuştur diyince bu ali denen dangoz konuşmayı bitirdi hiç bir şey yazamadım müşteriyi koruyamayan müşteriye siparişini zamanında ulaştırmaktan aciz bir firma getir dominosun kendi sitesinden alsaydım 30 dakikadan önce getirmek için ellerinden geleni yapıyorlardı 50 dakikaya kadar benim için sorun yok yaşadığım şehir çok küçük ve hava güneşli nasıl olurda bir sipariş 1.5 saatte teslim edilir bunu anlayamıyorum bir dahakine yemeksepeti veya trendyol go kapıda ödeme yapacağım 50 dakikayı geçtiği anda telefonu sessize alıp siparişi asla teslim almayacağım bu yazdıklarım size tecrübe olur umarım

Ekler

• Screenshot_20250402_151440_getir.jpg
    Screenshot_20250402_151440_getir.jpg
    442.8 KB · Hit: 36

hamzaersoy

80+ Bronze
kötü firma maalesef. en azından diğer firmalar sızdırdığı verilerin hakkını veriyor bu bi işe de yaramıyor

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren n
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arabiclere satıldığından beri kullanmıyorum leş firma
katılıyorum hesabımı kapattım temsilcieri gerekli yerlere şikayet ettim pizza da buz gibi gelmiş ben bi şekilde bunun parasını sinirini çıkaracağım onlardan
Mesaj otomatik birleştirildi:

kötü firma maalesef. en azından diğer firmalar sızdırdığı verilerin hakkını veriyor bu bi işe de yaramıyor
restoran ve kuryenin umrunda değil getir temsilicisi bile umursamıyor müşteri memnuniyetini

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,137
İsim
Oğuz
Getir berbat ötesi bir uygulama. Zamanında bunları kullanınca Yemeksepeti ismi bile anılmıyordu. İndirim yağdırıyordu sürekli Getir. Biraz kullanılıp popüler olunca da sırf indirim kullanıldı diye kurye bulamama sorunu, indirim uygulanmama sorunu, müşteri ile ilgilenmeme sorunu. Tamam restoran kaynaklı sorunlardan belki aramaktan başka bir şey yapamıyor olabilirler ama en azından memnuniyet amacıyla bir şey yapılmalı. Adam akıllı indirim bile olmuyor burada. Yemeksepeti ve Migros yemekten memnunum ben. Ara sıra da Trendyol kullanıyorum. Dominos uygulaması bile daha çok indirim yapıyorken Getirden asla sipariş edilmez. Bu arada dipnot olarak kalsın Dominos pratikte 30 dk uygulamasını kaldırmış olabilir fakat şirket politikasında hala var. Yani max 40 dk'yı geçtiyse dominostan pizza falan almayın çünkü buz gibi geliyor o dakikadan sonra.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren n
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Getir berbat ötesi bir uygulama. Zamanında bunları kullanınca Yemeksepeti ismi bile anılmıyordu. İndirim yağdırıyordu sürekli Getir. Biraz kullanılıp popüler olunca da sırf indirim kullanıldı diye kurye bulamama sorunu, indirim uygulanmama sorunu, müşteri ile ilgilenmeme sorunu. Tamam restoran kaynaklı sorunlardan belki aramaktan başka bir şey yapamıyor olabilirler ama en azından memnuniyet amacıyla bir şey yapılmalı. Adam akıllı indirim bile olmuyor burada. Yemeksepeti ve Migros yemekten memnunum ben. Ara sıra da Trendyol kullanıyorum. Dominos uygulaması bile daha çok indirim yapıyorken Getirden asla sipariş edilmez. Bu arada dipnot olarak kalsın Dominos pratikte 30 dk uygulamasını kaldırmış olabilir fakat şirket politikasında hala var. Yani max 40 dk'yı geçtiyse dominostan pizza falan almayın çünkü buz gibi geliyor o dakikadan sonra.
1.5 saat geçti ve dediğiniz gibi buz gibiydi bende yemeksepeti kullanacağım kapıda ödeme var en azından 50dk yı geçerse teslim almam

Top Bottom