hmmokkibby
80+
- Reaksiyon skoru
- 181
KOD: YARIFİNAL50 alt limit 80tl afiyet olsun.
başka uygulamada 110 tl olan döner getirde 130 tl sendeki fark çokmuşBizim buradaki, atıyorum tavuk dönerciler, Yemek Sepeti'nde klasik dürümü 100 TL'ye satıyorsa Getir'de 140 TL falan yapıyorlar. Sizde de öyle mi? Çoğuna baktım, Getir'de kafadan 40-50 TL koymuş adamlar. Bu durumda kuponun da bir anlamı kalmıyor.
Öyle hocam bitanesi yemek sepetinde yüzde 10 kampanya yapmış 120 tl ye zurna satıyor getirde 180 e koymuş kupon uygulasam bile yemek sepetinde daha uygunbaşka uygulamada 110 tl olan döner getirde 130 tl sendeki fark çokmuş
Getir pay aldığı için bazı firmalar biraz fiyat arttırıyor ama sizde ekstra artmışBizim buradaki, atıyorum tavuk dönerciler, Yemek Sepeti'nde klasik dürümü 100 TL'ye satıyorsa Getir'de 140 TL falan yapıyorlar. Sizde de öyle mi? Çoğuna baktım, Getir'de kafadan 40-50 TL koymuş adamlar. Bu durumda kuponun da bir anlamı kalmıyor.
Katılıyorum. Yani 40-50 TL dükkana göre değişir de en az 20-30 TL koyuyorlar. İndirimle biraz ucuza geliyor, her türlü sıkıntı.Bizim buradaki, atıyorum tavuk dönerciler, Yemek Sepeti'nde klasik dürümü 100 TL'ye satıyorsa Getir'de 140 TL falan yapıyorlar. Sizde de öyle mi? Çoğuna baktım, Getir'de kafadan 40-50 TL koymuş adamlar. Bu durumda kuponun da bir anlamı kalmıyor.
kupon ilk verilmeye başladığın da 30tl döner yiyordum şimdi 60tl oldu kupon aynı dönerin fiyatı artıyor50tl indirim yetmiyor artık 100 yapmaları lazım
o yüzden 100den aşağısı kurtarmaz 50tl için reklam yapmaya gerek yok bencekupon ilk verilmeye başladığın da 30tl döner yiyordum şimdi 60tl oldu kupon aynı dönerin fiyatı artıyor