❌İndirim Bitti! Getiryemek 50tl indirim

Bizim buradaki, atıyorum tavuk dönerciler, Yemek Sepeti'nde klasik dürümü 100 TL'ye satıyorsa Getir'de 140 TL falan yapıyorlar. Sizde de öyle mi? Çoğuna baktım, Getir'de kafadan 40-50 TL koymuş adamlar. Bu durumda kuponun da bir anlamı kalmıyor.

Bizim buradaki, atıyorum tavuk dönerciler, Yemek Sepeti'nde klasik dürümü 100 TL'ye satıyorsa Getir'de 140 TL falan yapıyorlar. Sizde de öyle mi? Çoğuna baktım, Getir'de kafadan 40-50 TL koymuş adamlar. Bu durumda kuponun da bir anlamı kalmıyor.
başka uygulamada 110 tl olan döner getirde 130 tl sendeki fark çokmuş

başka uygulamada 110 tl olan döner getirde 130 tl sendeki fark çokmuş
Öyle hocam bitanesi yemek sepetinde yüzde 10 kampanya yapmış 120 tl ye zurna satıyor getirde 180 e koymuş kupon uygulasam bile yemek sepetinde daha uygun :)

Getir pay aldığı için bazı firmalar biraz fiyat arttırıyor ama sizde ekstra artmış

eyvallah kullandım :D

Katılıyorum. Yani 40-50 TL dükkana göre değişir de en az 20-30 TL koyuyorlar. İndirimle biraz ucuza geliyor, her türlü sıkıntı.

müdavim restorantlar öyle normal restorantlarda fiyat farkı olmuyor genel de

Getir yemekle aynı fiyata olan tek yer bildiğim kadarıyla köfteci Yusuf pişmemiş çiğ ürün alıyorum örnek yarım kilo kıyma 230 dan 180 TL ye düşüyor evde kendim yapıp yiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,900
Üyeler
197,085
Son üye
Darow
Geri