baran'
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
Fiyatı 60 tl falan olsaydı alırdım ps4 konsolunuda telefona bağlayıp oynardımPlayStation yok gerek var bana :d
Fiyatı 60 tl falan olsaydı alırdım ps4 konsolunuda telefona bağlayıp oynardımPlayStation yok gerek var bana :d
Hemen denemem lazım. Gfn alınca bende bi heves denemiştim olmamıştı. Tekrar deneyeyim bakayım inşaallah olur bu seferEvet kullanıyorum ama Geforce now uygulamasında titreşim çalışmadı. Emulator de bile çalıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gamepadde x input yani tak çalıştır yoksa çalışmayabilir
Aylık 110TL
Şuan 80 tl. Mayıstan beri indirim yapıyorlar . 3 aylıkta 180 tl. Daha dün Instagram da reklamını gördümFiyatı 60 TL falan olsaydı alırdım ps4 konsolunuda telefona bağlayıp oynardım
Daha yeni ps plus aldım kartta para yok yaHemen denemem lazım. Gfn alınca bende bi heves denemiştim olmamıştı. Tekrar deneyeyim bakayım inşaallah olur bu sefer
Şuan 80 TL. Mayıstan beri indirim yapıyorlar . 3 aylıkta 180 TL. Daha dün Instagram da reklamını gördüm
Evet öyle de ben enayi gibi 3 aylığı 240'a aldım indirim kodunu girmedimHemen denemem lazım. Gfn alınca bende bi heves denemiştim olmamıştı. Tekrar deneyeyim bakayım inşaallah olur bu sefer
Şuan 80 TL. Mayıstan beri indirim yapıyorlar . 3 aylıkta 180 TL. Daha dün Instagram da reklamını gördüm
Knk yine olmadı. Kolu takıyorum ışık yanmıyor, yani güç gitmiyor kolaEvet öyle de ben enayi gibi 3 aylığı 240'a aldım indirim kodunu girmedim
Knk yine olmadı. Kolu takıyorum ışık yanmıyor, yani güç gitmiyor kola
İyice ittirerek tak kabloyu ve dümdüz olsun. Kılıf varsa çıkar bende kılıfla zor çalışıyorKnk yine olmadı. Kolu takıyorum ışık yanmıyor, yani güç gitmiyor kola
Sorunu çözdüm. Otg bağlantısı telefonumun ayarlarında kapalıymış, o yüzden olmuyormuşİyice ittirerek tak kabloyu ve dümdüz olsun. Kılıf varsa çıkar bende kılıfla zor çalışıyor
İyi oyunlarSorunu çözdüm. Otg bağlantısı telefonumun ayarlarında kapalıymış, o yüzden olmuyormuş
Knk kolu telefonda kullanabiliyorum ama gfn de cs ye girdim mesela, kol orda çalışmıyor. Ayar mı yapmak lazım? Sen nasıl oyunda kullanıyorsunİyi oyunlar
CS'de hiç denemedim ama ayarı olmalı oyunun içinde. Ama cs gamepad ile oynanmazKnk kolu telefonda kullanabiliyorum ama gfn de cs ye girdim mesela, kol orda çalışmıyor. Ayar mı yapmak lazım? Sen nasıl oyunda kullanıyorsun
Telefonda Geforce now için oyun kolu satın almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim