Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
GeForce NOW'da Hunt Showdown oynamış olan biri var mı ç? Instagram'da çok düşük fps diye yazılar gördüm de belki alırım
geç olmuş ama söyliyim yine. gfnden oynadım fps sorunu yok onların interneti çöptürGeForce NOW'da Hunt Showdown oynamış olan biri var mı ç? Instagram'da çok düşük fps diye yazılar gördüm de belki alırım
Oynadım. Bazen 1060 bazen de 2080 veriyor. 1060 ile en düşükte bile oynanmıyor. 2080'de de anca 1600x900 yapınca oynanıyor.geç olmuş ama söyliyim yine. gfnden oynadım fps sorunu yok onların interneti çöptür
İnt sayesinde oynuyorsun, bı tık performans etkileniyor. Ben her seferinde oynuyorum kasmıyor.Oynadım. Bazen 1060 bazen de 2080 veriyor. 1060 ile en düşükte bile oynanmıyor. 2080'de de anca 1600x900 yapınca oynanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternet, oyun performansını etkilemiyor. Sadece akış kalitesini değiştirir.
Oyunda optimizasyon sorunu yok GFN'da olabilir.GeForce NOW'da Hunt Showdown oynamış olan biri var mı ç? Instagram'da çok düşük fps diye yazılar gördüm de belki alırım
2 yıldır kullanıyorum GeForce NOW'ı. Çok yanlış bilinen bir şey internetin oyun performansını etkiliyor düşüncesi. Nasıl senin bir oyunda pingin yükselince oyun kasmıyor, gecikme oluyorsa bunda da aynı mantık var. Sana yayınlanan akışta sorunlar oluyor sadece.İnt sayesinde oynuyorsun, bı tık performans etkileniyor. Ben her seferinde oynuyorum kasmıyor.
Sen ne dediğimi anlamıyorsun ki. Ben de o akışı kastediyorum2 yıldır kullanıyorum GeForce NOW'ı. Çok yanlış bilinen bir şey internetin oyun performansını etkiliyor düşüncesi. Nasıl senin bir oyunda pingin yükselince oyun kasmıyor, gecikme oluyorsa bunda da aynı mantık var. Sana yayınlanan akışta sorunlar oluyor sadece.
İnterneti çöpse normal hocam. GFN'de aldığınız değerleri belirleyen şey internet.GeForce NOW'da Hunt Showdown oynamış olan biri var mı ç? Instagram'da çok düşük fps diye yazılar gördüm de belki alırım
Pixelleşme falan işte.Oyunun performansını etkilemez. Sadece yayınlayan görüntüde değişim olur.