Ghost of Tsushima Oynanırmı

sahin1272

80+
Reaksiyon skoru
4
Herkese merhaba iyi forumlar arkadaşlar ben açık dunya temalı akıp giden oyun bakıyordum Assassin's Creed: Origins İle Ghost of Tsushima gözüme bayağı ıyı geldı craklı bir şekilde oynicam sizce hangisini oynamalıyım veya öneriniz varmıdır??

Ben PS5'ten oynuyorum oyunun görevleri birbirini tekrarlasa da gayet güzel bir oyun diyebilirim.

Bence kesinlikle oynanır

valla ben sevmiştim ama 3. saatte bıraktım oyunu açık dünyada yan görev yapmaya salıyor oyun benim de yapasım yoktu

assasin'e benzer hikaye ve karaktere önem veren bir oyun zor modda oynanmasını tavsiye ederim daha tatmin ediyor

Ben PS5'ten oynuyorum oyunun görevleri birbirini tekrarlasa da gayet güzel bir oyun diyebilirim.
hangi oyun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence kesinlikle oynanır
güzel oyun oynanır
güzel oyun oynanır
güzel oyun oynanır
assasin'e benzer hikaye ve karaktere önem veren bir oyun zor modda oynanmasını tavsiye ederim daha tatmin ediyor
hangi oyun arkadaşlar? veya önerdiğiniz başka oyun varmıdır

Assains hiç oynamadım ghost of tsushimayı 4k da oynadım beni aşırı sardı ama şu anda Allahın cezası olan fc26yı oynuyorum ghostu saldım

Ghost Of Tsushima güzel. AC Origins de güzel ama düşmanların geri geri "koşması" gibi tuhaf bir kodlama yapmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,717
Üyeler
183,460
Son üye
Striker2321
Geri