çok az var gibi ne yapmalıyımUfo ghosting test yaz ilk çıkana gir zaten anlarsın.
İade resim atsana biçok az var gibi ne yapmalıyım
fotolar olmus mu yoksa yeni mi atayımİade resim atsana bi
Var kanka belli oluyor değişim talep et yada iadeasdasdasd
Post automatically merged:
fotolar olmus mu yoksa yeni mi atayım
Vg24vqr ı kullanıyorum ondada var sıkıntı olacak kadar olmuyorsa kullanabilirsinasdasdasd
Çok yoksa ve rahatsız etmiyorsa boşver.cs oynuyorum orda belli etmiyor ama teste girince sıkıntı oluyor sizce iade etmeli miyim
Fotoğrafta belli olmaz ki kamera ghosting varmış gibi yakalar çoğu kamera 60fps çünküasdasdasd
Attığın monitörde var ghosting %40-50 civarında bilgin olsun.yeni monitör aldım ve sanırım ghosting var bunu tam olarak nasıl anlayabilirim ve ne yapmalıyım
Asus TUF VG24VQE monitör
kanka telefondan nasıl bilgisayara atabilirim wpden atınca kalite kötü oluyorFotoğrafta belli olmaz ki kamera ghosting varmış gibi yakalar çoğu kamera 60fps çünkü
Video çekebilirsen daha iyi olur benim monitörde de kendi gözümle gördüğüm aşırı az ghosting var ama fotoğrafını çekince aşırı gözüküyo
sence iade etmeli miyimAttığın monitörde var ghosting %40-50 civarında bilgin olsun.
Senin çıplak gözün ile gördüğün görüntüyle fotoğraftaki görüntü aynı mı onu söyle. Fotoğrafta abartılı çıkar.kanka telefondan nasıl bilgisayara atabilirim wpden atınca kalite kötü oluyor
sence iade etmeli miyim