Neler Yeni

Ghosting oyun performansına etki eder mi??

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
"Bedava verirlerse kullanırsın🤓" o kadar güldüm ki buna. VA panel rekabetçi oyunlarda iş görmez ne demek? Hayatımda bunu söyleyecek kadar cahil bir insanla muhattap olmadım daha önce. Üst seviye VA panellerden haberin yok sanırım. G3 onlardan biri değil tabi ama gayet te rekabetçide iş görüyor. Vasat falan değil bana göre. Hani başka monitörüm olmasa ben öyle sanıyorum herhalde diye hak vericem sana. Bir monitörü eleştirmek için deneyimlemiş olman lazım. Diyelim ki rekabetçi oyunlarda gerçekten çok sıkıntılı. Bu onu yine vasat yapmaz? Adam belki alacak hikayeli oyun oynayacak video dizi izleyecek? Piyasada ne gamepowerlar ne spardoxlar saçma sapan monitörler var. Bu mu en vasatı?
Karşındaki insana cahil vs diyerek kendini çok bilgi sanan CAHİL insan. Hayatında bırak satın almayı kullanamayacağın monitörleri kullandım kullanıyorum. Çok fazla bu işlerle ilgilenen biriyim. Senin kadar CAHİL birini de daha önce hiç görmedim. Üst düzey VA panel monitörlerin fiyatından haberin var mı? Ne alacaksın G8 mi ? Biz burada g3 ve dengi monitörlere yorum yapıyoruz farkındamısın? Vasat monitör diyorum test sonuçlarını atıyorum kalkmış boş boş konuşuyor. Sanki spardox veya başka markayı önerdim ki spardox bile rekabetçi oyunlarda g3 ten iyi . Sen kullan o süper ghostingli g3 monitörünü en iyisi o tamam devam et.

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Karşındaki insana cahil vs diyerek kendini çok bilgi sanan CAHİL insan. Hayatında bırak satın almayı kullanamayacağın monitörleri kullandım kullanıyorum. Çok fazla bu işlerle ilgilenen biriyim. Senin kadar CAHİL birini de daha önce hiç görmedim. Üst düzey VA panel monitörlerin fiyatından haberin var mı? Ne alacaksın G8 mi ? Biz burada g3 ve dengi monitörlere yorum yapıyoruz farkındamısın? Vasat monitör diyorum test sonuçlarını atıyorum kalkmış boş boş konuşuyor. Sanki spardox veya başka markayı önerdim ki spardox bile rekabetçi oyunlarda g3 ten iyi . Sen kullan o süper ghostingli g3 monitörünü en iyisi o tamam devam et.
Bak bak hemen nasıl da saldırıya geçiyor🤣Üst seviye VA panellerden senden daha çok haberim var çünkü alacağım🤣Madem g3 dengi monitörler hakkında yorum yapıyoruz o zaman neden genel olarak VA panelleri kötülüyorsun? 🤣Yazdığını bir okurmusun tekrar? Hayatımda kullanamayacağım monitörleri kullandın öyle mi? Sen kimsin neyin nesisin de bana paran yok muamelesi yapıyorsun? Ben sana kullanmadığın ürün hakkında yorum yapma diyorum VA panellerin hepsi kötü değil diye cahil diyorum sonra cevap olarak çocukça şeyler yazıp kendini üste çıkarıyorsun. Şimdi bak bakayım kim cahil? Cahil olmayan kendine cahil dendi diye bu kadar sinirlenip 3 kere cahil der mi?🤣Siz acaba özel sipariş falan mısınız beni buluyorsunuz burada çok merak ediyorum🤣

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
G3 ü bedava verirlerse kullanırsın onun dışında para verip alınacak model değil. VA panel dizi film yayın izlemek için ideal hikayeli oyun oynuyorsan da işini görür ama rekabetçi oyunlarda iş görmez. Testleri her yerde var daha profesyonel test sonuçlarına bakmak istersen linkten bakabilirsin. Vasat monitör savunmaya gerek yok.
VA paneller rekabetçide niye iş görmesin kanka? Yüksek bütçedeki VA monitörler IPS’lerden iyi oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam monitör iyi demiyom da sen genel olarak VA panellere laf atmışsın

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
VA paneller rekabetçide niye iş görmesin kanka? Yüksek bütçedeki VA monitörler IPS’lerden iyi oluyor.

Tamam monitör iyi demiyom da sen genel olarak VA panellere laf atmışsın
35 bin TL verecek misin dostum VA panel üst düzey monitöre ? Piyasadaki uygun fiyatlı VA paneller benzer fiyattaki IPS panellere göre geride. Renk canlılığı daha iyi VA nın ki bende kullanıyorum sırf bu yüzden VA monitör ama yan ekran olarak. Ghosting kimisinde minimal oluyor kimisinde ciddi oluyor. Bahsettiğimiz monitörde ciddi seviyede var. Test sonuçlarını atıyorum görmezden mi geliyorsunuz anlamıyorum. Bu işin uzmanları bile monitöre VASAT diyor ama hala bunu kabul etmeyip iyi monitör diyorsunuz neden ? Çöpe atacak paranız varsa alın kim engel oluyor. Burada paranızı boşa harcamayın diye bilgilendirme yapıyoruz koyun gibi savunma yapılıyor. Alın kullanın siz.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Evet. Asus TUF VG249Q1R kullanıyorum çift monitör şeklinde, daha büyük diye g3 den oynuyorum oyunları. Freesync kapatınca ghosting farkedilmeyecek düzeydr azalıyor ve tepki süresinde aşırı bir artma olmuyor. Oluyordur illaki ama ben onu farketmiyorum mesela. Ghostingin azalması yetiyor.

Yani öyle bir abartıyorsunuz ki sanki hiç oyun oynatmıyor.
Evet bildiğin oyun oynanmayacak derecede bir monitör crysis gibi bir tane hikayeli fps oyunu oyna biraz hareketli olan başının ağrısından oyun oynamayı bırakırsın bilmeyen biri olsa yorumunu görüp g3 alır öyle bi övüyosunki

Senerr

80+ Bronze
Tam onu dicektim ghosting sıralamasında 1. g3 2. de o 200hzlik casper geliyor
1. 200 hz Casper gelir yanlış bilgi verme çünkü ucuz VA panellerde hz artrıkça ghosting artar. Hz arttığı için Casper daha fazla blurr ve ghosting yapar.

Senerr

80+ Bronze
G3 o değil. Bu aşağıdaki attığım G3.
O attığın modelin GtG süresi 33 ms S23AG30 22 ms.

sizce ghosting cs go gibi oyunlarda performansa etki eder mi??
Eğer S24AG30 kullanıyorsan ghosting için piksellerin yanıt süresini arttıracak ve ghostingi azaltacak hız arttırma seçeneği var 144 hz için iş yapıyor Response Time seçeneği var. Menü Türkçe ise yanıt süresi diye geçer onu arttır en hızlı seçeneğine kadar MBR'yi kullanma. Rtrings'ten 7.6 puan alan bir monitör asla kötü değildir ama önermeyenlere hak veririm zira alternatifi çok. Özellikle IPS tarafında ama bu demek değildir ki VA paneller çöp. VA panellerin kontrast oranı çok iyi. Yanına IPS panel al fark edersin.

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Evet bildiğin oyun oynanmayacak derecede bir monitör crysis gibi bir tane hikayeli fps oyunu oyna biraz hareketli olan başının ağrısından oyun oynamayı bırakırsın bilmeyen biri olsa yorumunu görüp g3 alır öyle bi övüyosunki
Kullandın mı? Kullandın mı? Oyun oynamayı bırakırsın diyorsun birde kullandın mı? Diğeri en azından gidip test falan atıyor sende o da yok? Ben zaten iyi monitör demedim oynatmayacak seviyede vasat değil dedim.

Yok yani öyle bir kötülüyorsunuz ki sanki dünyanın en kötü monitörü. Yok öyle bir şey kardeşim kullanın önce.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Ğ
Kullandın mı? Kullandın mı? Oyun oynamayı bırakırsın diyorsun birde kullandın mı? Diğeri en azından gidip test falan atıyor sende o da yok? Ben zaten iyi monitör demedim oynatmayacak seviyede vasat değil dedim.

Yok yani öyle bir kötülüyorsunuz ki sanki dünyanın en kötü monitörü. Yok öyle bir şey kardeşim kullanın önce.
kardeşim benim hem de vg249q1r la birlikte kullandım senin gibi :D dedim sorun samsungda daha sonra da asus vg27vq aldım onda da aynısı oldu ama g3 kadar kötü değildi emin ol

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Ğ

kardeşim benim hem de vg249q1r la birlikte kullandım senin gibi :D
Eminim kullanmışsındır. Tesadüfe bak birde yanındaki monitör de bendekiyle aynıymış bak sen şu işe🤣Yahu bi git yaşın kaç başın kaç sabah sabah delirtmeyin adamı.

Senerr

80+ Bronze

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Eminim kullanmışsındır. Tesadüfe bak birde yanındaki monitör de bendekiyle aynıymış bak sen şu işe🤣Yahu bi git yaşın kaç başın kaç sabah sabah delirtmeyin adamı.
Bence sen göz doktorundan randevu al g3 ünle iyi oyunlar sana laf anlasan keşke

Boşver kardeşim adam foruma gelmiş 200 hz Casper VA panel G3'ten daha az ghost yapar diyor. :poop:
Hayatımda daha komik az şey gördüm. 🤣
Casper excalibur 23.8 arkadaşlar zaten 3600 TL fiyatta şuan 200 hz ile akakçe de. G3 ise 144hz 3848 TL ile satışta akakçede. Yani sana bir firma ucuza 200 hz verip daha düşük ghosting verebilir mi sizce bir de Casper ? Böyle bir dünya yok. Mesela G3'ü 120 hz hıza düşür ghosting azalır ama sen Casper alacağın zaman 200 hz kullanmak için alıyorsun kısaca ghosting bombası bir model varsa o da 200 Hz Excalibur oyun canavarı. :kappa:
Şu Casper ile Samsung'u karşılaştıranlara hala gülüyorum. Bkz rüzgar gelse uçacak monitör.

Sen gerçekten tedavi olması gereken bi insansın orda dediğim şey en çok ghosting şikayeti olan 2 monitör yoksa özellikle yapılan bir sıralama değil 2 rezil monitörü biri birinden daha iyi diye savunuyosun aşırı kötü adına utandım ve daha kötüsü okuduğunu anlamandaki sorunun sanki casperi savunmuşum gibi konuşmuşsun ben ikisinin de rezil olduğu iddia ediyorum :D kendi avutmaya devam et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom