FutFlix
80+ Silver
Dahası
Karşındaki insana cahil vs diyerek kendini çok bilgi sanan CAHİL insan. Hayatında bırak satın almayı kullanamayacağın monitörleri kullandım kullanıyorum. Çok fazla bu işlerle ilgilenen biriyim. Senin kadar CAHİL birini de daha önce hiç görmedim. Üst düzey VA panel monitörlerin fiyatından haberin var mı? Ne alacaksın G8 mi ? Biz burada g3 ve dengi monitörlere yorum yapıyoruz farkındamısın? Vasat monitör diyorum test sonuçlarını atıyorum kalkmış boş boş konuşuyor. Sanki spardox veya başka markayı önerdim ki spardox bile rekabetçi oyunlarda g3 ten iyi . Sen kullan o süper ghostingli g3 monitörünü en iyisi o tamam devam et."Bedava verirlerse kullanırsın" o kadar güldüm ki buna. VA panel rekabetçi oyunlarda iş görmez ne demek? Hayatımda bunu söyleyecek kadar cahil bir insanla muhattap olmadım daha önce. Üst seviye VA panellerden haberin yok sanırım. G3 onlardan biri değil tabi ama gayet te rekabetçide iş görüyor. Vasat falan değil bana göre. Hani başka monitörüm olmasa ben öyle sanıyorum herhalde diye hak vericem sana. Bir monitörü eleştirmek için deneyimlemiş olman lazım. Diyelim ki rekabetçi oyunlarda gerçekten çok sıkıntılı. Bu onu yine vasat yapmaz? Adam belki alacak hikayeli oyun oynayacak video dizi izleyecek? Piyasada ne gamepowerlar ne spardoxlar saçma sapan monitörler var. Bu mu en vasatı?