Boşver kardeşim adam foruma gelmiş 200 hz Casper VA panel G3'ten daha az ghost yapar diyor.
Hayatımda daha komik az şey gördüm.
Casper excalibur 23.8 arkadaşlar zaten 3600 TL fiyatta şuan 200 hz ile akakçe de. G3 ise 144hz 3848 TL ile satışta akakçede. Yani sana bir firma ucuza 200 hz verip daha düşük ghosting verebilir mi sizce bir de Casper ? Böyle bir dünya yok. Mesela G3'ü 120 hz hıza düşür ghosting azalır ama sen Casper alacağın zaman 200 hz kullanmak için alıyorsun kısaca ghosting bombası bir model varsa o da 200 Hz Excalibur oyun canavarı.
Şu Casper ile Samsung'u karşılaştıranlara hala gülüyorum. Bkz rüzgar gelse uçacak monitör. Casper pişmanlıktır.
Casper Nirvana için yazılan 'Casper Monitör Üretim Hatası' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Casper Nirvana hakkında şikayet yazmak için tıklayın!
Casper Via için yazılan 'Casper Monitör Ayak Dizayn Hatalı Üretim' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Casper Via hakkında şikayet yazmak için tıklay...
Bence sen göz doktorundan randevu al g3 ünle iyi oyunlar sana laf anlasan keşke
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen gerçekten tedavi olması gereken bi insansın orda dediğim şey en çok ghosting şikayeti olan 2 monitör 2 rezil monitörü biri birinden daha iyi diye savunuyosun aşırı kötü adına utandım
Sen gerçekten tedavi olması gereken bi insansın orda dediğim şey en çok ghosting şikayeti olan 2 monitör yoksa özellikle yapılan bir sıralama değil 2 rezil monitörü biri birinden daha iyi diye savunuyosun aşırı kötü adına utandım
Savunduğum falan yok, VA panellerde ne kadar yüksek hz o kadar ghosting şikayeti. Bir de bu monitörü sırf 200 hz diye alanlar var. O 3600 TL fiyata 144 hz monitör bile yokken o modeli gördüğüm zaman dalga geçesim tutuyor. Zira görüyorsun ayağı bile tutmuyor tam. Bir de model savunduğum falan yok. Orada sen yazmışsın 1.G3 2.Casper diye ? Ben yazmadım.
Savunduğum falan yok, VA panellerde ne kadar yüksek hz o kadar ghosting şikayeti. Bir de bu monitörü sırf 200 hz diye alanlar var. O 3600 TL fiyata 144 hz monitör bile yokken o modeli gördüğüm zaman dalga geçesim tutuyor. Zira görüyorsun ayağı bile tutmuyor tam. Bir de model savunduğum falan yok.
Tamam da kardeşim o zaman niye sanki ben g3 casperden iyi demişim gibi laf atıyosun üstteki kendini zeki sanan çocuk da desteklendiğini sanıp g3 ü olduğu için gurur duyuyor
Tamam da kardeşim o zaman niye sanki ben g3 casperden iyi demişim gibi laf atıyosun üstteki kendini zeki sanan çocuk da desteklendiğini sanıp g3 ü olduğu için gurur duyuyor
Tamam da kardeşim o zaman niye sanki ben g3 casperden iyi demişim gibi laf atıyosun üstteki keko da desteklendiğini sanıp g3 ü olduğu için gurur duyuyor
Keşke senin de belli olsa ne olduğun , yaşın kaç bilmiyorum ama edep adap yaşla olmuyor acın varki karşındakinin yaşını bilmeden aşşağılık kompleksinle yaştan vurmaya çalışıyorsun aileden gelen şeyler bunlar boşa dememişler aptalla girme münakaşaya yazık olur adabına azcık düşün bunları
Keşke senin de belli olsa ne olduğun , yaşın kaç bilmiyorum ama edep adap yaşla olmuyor aileden gelen şeyler bunlar boşa dememişler aptalla girme münakaşaya yazık olur adabına
35 bin TL verecek misin dostum VA panel üst düzey monitöre ? Piyasadaki uygun fiyatlı VA paneller benzer fiyattaki IPS panellere göre geride. Renk canlılığı daha iyi VA nın ki bende kullanıyorum sırf bu yüzden VA monitör ama yan ekran olarak. Ghosting kimisinde minimal oluyor kimisinde ciddi oluyor. Bahsettiğimiz monitörde ciddi seviyede var. Test sonuçlarını atıyorum görmezden mi geliyorsunuz anlamıyorum. Bu işin uzmanları bile monitöre VASAT diyor ama hala bunu kabul etmeyip iyi monitör diyorsunuz neden ? Çöpe atacak paranız varsa alın kim engel oluyor. Burada paranızı boşa harcamayın diye bilgilendirme yapıyoruz koyun gibi savunma yapılıyor. Alın kullanın siz.
Mantıklı bir mesaj ama G3'ün iki farklı modeli olduğunu unutmuşsun gibi. Bir de her şey ghosting değil monitörde, zira ghosting performansı için Ufo testine bakılır buda mprt ve gtg değerine bağlıdır. Mprt konusunda VA paneller başarılıdır ama GtG konusunda IPS paneller başarılı çünkü IPS paneller 0 ile 5 ms hadi en kötü 10 ms gtg veriyorlar G3 23 ms veriyor. Yani fark bu hani bunu Vasat olarak değerlendirebilirsiniz ama kullanılamayacak bir değer değildir. Bkz. G3'ün VA panelini kullanan bir çok monitörde var.
Keşke senin de belli olsa ne olduğun , yaşın kaç bilmiyorum ama edep adap yaşla olmuyor acın varki karşındakinin yaşını bilmeden aşşağılık kompleksinle yaştan vurmaya çalışıyorsun aileden gelen şeyler bunlar boşa dememişler aptalla girme münakaşaya yazık olur adabına azcık düşün bunları
Sen gerçekten tedavi olması gereken bi insansın orda dediğim şey en çok ghosting şikayeti olan 2 monitör yoksa özellikle yapılan bir sıralama değil 2 rezil monitörü biri birinden daha iyi diye savunuyosun aşırı kötü adına utandım ve daha kötüsü okuduğunu anlamandaki sorunun sanki casperi savunmuşum gibi konuşmuşsun ben ikisinin de rezil olduğu iddia ediyorum kendi avutmaya devam et
Aşağılık kompleksi sende var bu arada. Sırf 200 hz hızda VA panel daha kötü ghosting yapar dediğim için attığın mesaja bak. Halbuki iki modele de güzel demedim veya savunmadım isteyen sevmeyebilir buna ben karışamam ama senin yaptığın ayıp. Böyle bir modelin kötü olduğunu anlatacaksan anlatma bir daha. Umarım beklemediğin bir yerde veya kullandığın bir üründe biri de sana bu muameleyi yapar, tanımadığın birine karşı takındığın üsluba bak kelimeler kifayetsiz kalır.
Mantıklı bir mesaj ama G3'ün iki farklı modeli olduğunu unutmuşsun gibi. Bir de her şey ghosting değil monitörde, zira ghosting performansı için Ufo testine bakılır buda mprt ve gtg değerine bağlıdır. Mprt konusunda VA paneller başarılıdır ama GtG konusunda IPS paneller başarılı çünkü IPS paneller 0 ile 5 ms hadi en kötü 10 ms gtg veriyorlar G3 23 ms veriyor. Yani fark bu hani bunu Vasat olarak değerlendirebilirsiniz ama kullanılamayacak bir değer değildir. Bkz. G3'ün VA panelini kullanan bir çok monitörde var.
Aşağılık kompleksi sende var bu arada. Sırf 200 hz hızda VA panel daha kötü ghosting yapar dediğim için attığın mesaja bak. Halbuki iki modele de güzel demedim veya savunmadım isteyen sevmeyebilir buna ben karışamam ama senin yaptığın ayıp. Böyle bir modelin kötü olduğunu anlatacaksan anlatma bir daha. Umarım beklemediğin bir yerde veya kullandığın bir üründe biri de sana bu muameleyi yapar, tanımadığın birine karşı takındığın üsluba bak kelimeler kifayetsiz kalır.
Tam tersi sen sataşmışsın attığın yoruma bak saldırır üslupla diğer arkadaşla hakkımda küçümser bir mesaj atmışsın haklı gibi konuşmaya çalışma mesaj geçmişlerini okuyabilirsin karşımdaki kişi insansa üslubun da ona göre gelişir karşındakini küçümsersen ona göre de cevabını alırsın beddua etmeye de devam et fazlasıyla seni bulur , kullandığım ürün kötüyse de kötüdür alacak kişiyi yanlış yönlendirip ona aldırmak da ya bilgisizliktendir ya da art niyettendir her ürünü boş boş övmeye gerek yok neyse odur
Tam tersi sen sataşmışsın attığın yoruma bak saldırır üslupla diğer arkadaşla hakkımda küçümser bir mesaj atmışsın haklı gibi konuşmaya çalışma mesaj geçmişlerini okuyabilirsin karşımdaki kişi insansa üslubun da ona göre gelişir karşındakini küçümsersen ona göre de cevabını alırsın beddua etmeye de devam et fazlasıyla seni bulur , kullandığım ürün kötüyse de kötüdür alacak kişiyi yanlış yönlendirip ona aldırmak da ya bilgisizliktendir ya da art niyettendir her ürünü boş boş övmeye gerek yok neyse odur
Boşver kardeşim adam foruma gelmiş 200 hz Casper VA panel G3'ten daha az ghost yapar diyor. 1.G3 diyor 2.Casper tabii efendim.
Hayatımda daha komik az şey gördüm.
Attığın mesaj da bu kullandığın emoji ve terimler yani , karşılaştırdığımı iddia etmişsin
Bariz şekilde karşılaştırmışsın ve benim bu ürünleri sanki kaliteye göre sıraladığımı iddia etmişsin alakası yok yazdıklarını iyi oku ve ona göre konuş hadi iyi forumlar