Neler Yeni

Ghosting sorunu acil yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berkay Levend
Bu monitörde ghosting varmıdır varsa ne boyutta arkadaşlar overdrive açık monitör gigabyte g27 qc a 2k 165hz
image.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Acil yardım ederseniz sevinicem iade etme şansım var et derseniz yarın son günüm

@erman500 hocam acil yardım ne dersiniz ne yapmalıyım

Son düzenleme:

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe
benq xl2646k kullanıyorum açıkcası net bir şey söylemekten çekiniyorum .ünkü başka bir monitor deneyimim yok ancak beni atmış olduğunuz fotoğraf çok rahatsız etti. kullandığım monitor üst seviye bir monitor belki ondan böyle düşünüyor olabilirim.

kullandığım monitorun ufo testi ni bırakıyorum gerekli kıyaslamayı yaparsınız ancak fiyatı 11.000 tl bandında geziyor şuan . ona göre kıyaslarsanız daha sağlıklı bir sonuç elde edersiniz

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Bu monitörde ghosting varmıdır varsa ne boyutta arkadaşlar overdrive açık monitör gigabyte g27 qc a 2k 165hzAlıntıyı görüntüle

Acil yardım ederseniz sevinicem iade etme şansım var et derseniz yarın son günüm

Hocam fotoğraftaki gibi görünüyorsa evet bayağı var, monitör menüsünde gaming>overdrive kısmından balanced ve picture quality modları varsa onu dener misin? Smart od modunu da deneyebilirsin, hangisi en temiz olursa onu kullan, hepsi böyleyse iade veya değişim düşün.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Bu monitörde ghosting varmıdır varsa ne boyutta arkadaşlar overdrive açık monitör gigabyte g27 qc a 2k 165hzAlıntıyı görüntüle

Alicaktim bunu görünce bir sogudun 4500tlsuan itopyada :(

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Hocam kullanırken 13 gündür rahatsızlık duymadın mı bi gariplik sezmedin mi yarın son günüm diyorsun :LOL:

wincenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H.K

Fazlasıyla ghosting var hemde

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
bu monitörde freesync var mı özelliklerinde göremedim ben de almayı düşünüyorum

Vsermet

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
bu monitörde freesync var mı özelliklerinde göremedim ben de almayı düşünüyorum
Adaptive sycn var. Bende aldım geçen.ghosting araştıriyorum.

Bende de aynı monitör var. Üst ikisinde hafif golgeler var ama en alttaki iyi. Fotoğrafta net çıkmıyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berkay Levend
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kullanırken 13 gündür rahatsızlık duymadın mı bi gariplik sezmedin mi yarın son günüm diyorsun :LOL:
Malesef farkedemedim işten bakmaya vakit bulamıyorum

Hocam fotoğraftaki gibi görünüyorsa evet bayağı var, monitör menüsünde gaming>overdrive kısmından balanced ve picture quality modları varsa onu dener misin? Smart od modunu da deneyebilirsin, hangisi en temiz olursa onu kullan, hepsi böyleyse iade veya değişim düşün.
Overdrive ayarları bi işe yaramamıştı

Adaptive sycn var. Bende aldım geçen.ghosting araştıriyorum.

Bende de aynı monitör var. Üst ikisinde hafif golgeler var ama en alttaki iyi. Fotoğrafta net çıkmıyor.
Bendekinden iyi olduğunu düşünüyorsanız şanslısınız

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
Malesef farkedemedim işten bakmaya vakit bulamıyorum

Bendekinden iyi olduğunu düşünüyorsanız şanslısınız
Va panel sıkıntısı sanırım, oyunlarda denedin mi?

panizher

80+ Silver

Fotografdaki gibi gorunuyorsa gercekte baya var hatta benim sevilmeyen g3 umden daha fazla

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan

Fotoğrafta ki gibi mi görünüyor yoksa fotoğraf ta mı böyle çıkıyor?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Hocam öyleyse sorunun düzeleceğini sanmıyorum, en iyisi iadeye yollamak çünkü bu ciddi bir ghosting. Muhtemelen elindeki ürün hatalı üretim, ayıplı mal olarak iadesinin alınması gerekir. Ben de bir ay kadar önce bir monitörü bu şekilde iade ettim, satıcı gaming.gen.tr idi hiç ikiletmeden iadeyi aldılar.
Öncelikle monitörün ayarlarının belli olduğu (overdrive, freesync ve hz değerleri) bir şekilde kayda başlayarak ağır çekim video çek, ghosting net bir şekilde belli olsun. Monitör 165hz ise min 120fps çek derim, daha sonra bu videoyu bir yere yedeklediğine emin ol. Olur da firma işi yokuşa sürmek isterse elinin altında bulunsun.
Firmayla iade olayını konuş, ürünü istedikleri şekilde temiz düzgün kutusu ile kargoya ver. Kargo takip numaranı aldıktan sonra firmaya mail at. Xxxxxx sipariş numaralı yyy ürününü iade için kargoya verdim. Kargo takip numarası zzzzzz dir. Üründe bu bu ayarları yapmama rağmen üründe ciddi bir ghosting sorunu vardır. (Ben bu noktada monitörü 1ms gtg olarak aldığımı ve ürünün belirtilen bu özelliğe uymadığını da belirtmiştim). Bu maili yolladıktan sonra kargo takip numarası ile takip et, ne zaman teslim aldıklarını bil. Firmayı darlamana gerek yok ama işi uzatmasınlar da, birkaç iş günü içinde ses çıkmazsa arar söylersin ne oldu gibisinden. Benim durumumda firmaya mesajı attıktan sonra teknik inceleme yapılıp tarafınıza dönüş yapılacaktır gibisinden bir mail atıldı, monitörü teslim aldıktan birkaç gün sonra para iade edileceği maili geldi ve sonraki gün para hesabıma iade edildi. Olur da firma işi yokuşa sürmeye çalışırsa videodan faydalanabilirsin, onlar seni zorlamadıkça kullanma güzellikle işini hallederler umuyorum.
Sormadığın halde biraz uzun tuttum kusura bakma işe gidiyormuşsun herhalde işini hızlıca halledebilmen için tavsiye vermek istedim. Cümleten geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,454
Üyeler
165,827
Son üye
MerakliInsanEvladi
Top Bottom